Mniej płyt z RCP, a odejdzie Ci potrzeba zadawania takich pytań.Wawrzyniec pisze:On odpowiadał za "additional music"Czy też: "Orchestrator", "Assistant Mix Engeener", "Addtional Music Arranger", "Music Scoring Mixer", "Music Programmer", "Ambient Music Design", "Music Recordist", "Technical Score Assistant", "Synth Programming", "Music Technical Assistant", "Music Editor", "Samples Coordinator & Sound Reinforcement", "Technical Score Advisor"
![]()
![]()
MICHAŁ LORENC - RÓŻYCZKA (MARZEC 2010 - Polskie Radio)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
idąc technikaliami Wawrzyńca - angielskimiWawrzyniec pisze:On odpowiadał za "additional music"Czy też: "Orchestrator", "Assistant Mix Engeener", "Addtional Music Arranger", "Music Scoring Mixer", "Music Programmer", "Ambient Music Design", "Music Recordist", "Technical Score Assistant", "Synth Programming", "Music Technical Assistant", "Music Editor", "Samples Coordinator & Sound Reinforcement", "Technical Score Advisor"
to akurat to tylko o biografiibladerunner20 pisze:tekst:Adaś Krysiński I Łukasz Remiś
yeapPrzygotowanie i opracowanie materiałów tekstowych do wydania:Adam Krysiński
yeap, i to nie raz i pare innych rzeczy jeszczeNo i znaczek Soundtracks.pl oczywiście się pojawił.
dokładnieKoper pisze:Mniej płyt z RCP, a odejdzie Ci potrzeba zadawania takich pytań.
do oglądnięcia (photos copyright by Althazan) :
http://img683.imageshack.us/img683/8721 ... 741650.jpg
http://img338.imageshack.us/img338/7465 ... 728490.jpg
NO CD = NO SALE
-
bladerunner
-
bladerunner
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
-
bladerunner
no ja pamiętam swoje pierwsze przesłuchanie, to oprócz cudownego motywu przewodniego, nie bardzo się zachwyciłem, płyta nabrała kolorów po 4-5 razie. Dramaturgia, solówka fortepianowa( to na prawdę płyta z muzyką Lorenca)??
Nie wiem jak muzyka się sprawuje w filmie.

Nie wiem jak muzyka się sprawuje w filmie.
No bardzo nietrafionaNietrafiona aluzja
Troszeczkę mylisz sytuacje..Wawrzyniec pisze:A w ogóle Adam to musisz przyznać, że fajnie jest jak Twoje nazwisko na takim projekcie widnieje? A z Hansa się śmiał
No i moje naziwsko nie pierwszy raz się pojawia bo to nie pierwsze wydanie, choć prawda że to największy projekt, jak narazie
no przecież nie z mojąbladerunner20 pisze:Dramaturgia, solówka fortepianowa( to na prawdę płyta z muzyką Lorenca)??
Ostatnio zmieniony pt mar 26, 2010 20:33 pm przez Adam, łącznie zmieniany 4 razy.
NO CD = NO SALE
-
bladerunner
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
-
bladerunner
Zimmer wybudował sobie pomnik za życia i głupie słowa krytyki ze strony chłopaków z forum, są ciut niedorzeczne i uwłaczające i śmieszne.
A może Krytykowania Zimmera ze strony Adasia to zagrywka marketingowa

W stylu jaki to Michał jest cudowny a Hans do bani
Nie oszukujmy się Michał Lorenc, choć świetny kompozytor to nie ta sama klasa Co Zimmer.
A może Krytykowania Zimmera ze strony Adasia to zagrywka marketingowa
W stylu jaki to Michał jest cudowny a Hans do bani
Nie oszukujmy się Michał Lorenc, choć świetny kompozytor to nie ta sama klasa Co Zimmer.
bynajmniej nie. mogę wypowiedzieć się bo żyjemy w wolnym kraju że facet w wywiadach się ośmiesza często i jest sztuczny. ja się mogę ośmieszać bo nie jestem osobą publiczną. ale choćby wywiad Pawłą pokazuje że Hansu do słitnaśnych mediów mówi co innego, a prywatnie co innego - czyli gra i tyle. i nie tylko ja go za to krytykuję.bladerunner20 pisze:A może Krytykowania Zimmera ze strony Adasia to zagrywka marketingowa![]()
![]()
![]()
tego nigdy nie powiedziałem, napisałem pare razy pół żartem pół serio że Lorenc zawstydził Hansa, Schifrina i Glassa swoim "Nic" i tyle. i prawda że to zupełnie inna klasa - a czy twierdziłem że jest inaczej?W stylu jaki to Michał jest cudowny a Hans do baniNie oszukujmy się Michał Lorenc, choć świetny kompozytor to nie ta sama klasa Co Zimmer.
Ostatnio zmieniony pt mar 26, 2010 17:51 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE