Może i przyfejlował, ale raczej poczynań Baya nie obserwował.Adam pisze:ale Hans grubo przyfejlował
Ja coś czuję, że Nolan zapłaci, ale raczej bez filmiku. I tutaj wcale się nie dziwię Zimmerowi, że Nolana nie nominował. Anne Hathaway też niedawno wykonała Ice Bucket, ale nominowała tylko Matthew McCounagheya.Templar pisze:Nolan też został nominowany przez Greya i jako trzeci był Brad Pitt. Ale nie widziałem jeszcze filmików z ich udziałem, także nie wiem czy zrobili to.
A dlaczego ? Nie czytałem bo nie interesuje mnie taka tematyka, ale zazwyczaj słyszałem pozytywne opinie, więc dlatego interesuje mnie Twoja opinia ...Wawrzyniec pisze:OK, zdjęcia w Kwietniu 2015, a premiera Grudzień 2015, ale co tam jest, na co czekać: "Inferno"
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=122345
Tak jak książki Dana Browna są głupie i tak też i filmy
A kto powiedział, że nie zrobi? Banos w In the Heart of the Sea to kwestia hiszpańskiej koprodukcji. Howard i Zimmer byli "zmartwieni", że nie mogli nad tym pracować, Banosa zasugerował Hans i jeszcze Howard mu obiecał, że "się w nim [Banosie] nie zakocha".Adam pisze:a kto powiedział że on score zrobi?