Na nerwy mi działa to kolesiostwo .tam Apted to ziomek Arnolda więc se jego wziął..
[ Ankieta ] Wielka Bitwa Kompozytorów
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zaraz, tutaj akurat się z Tobą Blade'u nie mogę zgodzić. Gdyż nie ma nic lepszego w muzyce filmowej od kolesiostwa
Dzięki niemu mamy takie WYBITNIE GENIALNE duety jak Williams-Spielberg, czy też Williams-Lucas
Dzięki kolesiostwu do filmów Bruckheimera mamy zawsze kogoś z MV/RCP. I też Twój HGW właśnie dzięki kolesiostwu był w Narnii, gdyż już wcześniej współpracował z Adamsonem przy "Shrekach". Kolesiostwo jest fajne
A Mystery za wiele to tych zdjęć tego statku to ja nie widzę. A w ogóle jak chcesz mieć epickie statki to looknij na te:

A to już bije epickością i genialnością wszystkie statki wszechświata:

A Mystery za wiele to tych zdjęć tego statku to ja nie widzę. A w ogóle jak chcesz mieć epickie statki to looknij na te:

A to już bije epickością i genialnością wszystkie statki wszechświata:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Destroyer!!
Trudno się z tym nie zgodzić, chodziło mi bardziej o to, że ciągłe zatrudnianie tego samego kompozytora do swojego filmu kiedyś spowoduje iż wyrosną kwiatki w stylu ''Wojny Światów'' .Powinien być powiew świeżości czasami . I tu właśnie kolesiostwo daje się we znaki.Zaraz, tutaj akurat się z Tobą Blade'u nie mogę zgodzić. Gdyż nie ma nic lepszego w muzyce filmowej od kolesiostwa Smile Dzięki niemu mamy takie WYBITNIE GENIALNE duety jak Williams-Spielberg, czy też Williams-Lucas Exclamation Dzięki kolesiostwu do filmów Bruckheimera mamy zawsze kogoś z MV/RCP. I też Twój HGW właśnie dzięki kolesiostwu był w Narnii, gdyż już wcześniej współpracował z Adamsonem przy "Shrekach". Kolesiostwo jest fajne Very Happy
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To nie zwykły Destroyer. To jest Super Star Destroyer "Executor" najpotężniejszy statek w całej GalaktyceDestroyer!!

Tęsknię za Williamsem Sad

Ja też i tutaj nie mogę się zgodzić z tym zarzutem. Gdyż akurat film Spielberga bez muzyki Williamsa to byłoby dla mnie świętokradztwo. Czekam na "Tintina"

A w sumie gdyby nie "kolesiostwo" Bruckheimera to nie miałbyś co na "Prince of Persia" czekać, gdyż za muzykę odpowiadałby naturalnie Patrick Doyle

#WinaHansa #IStandByDaenerys
90% osób na tym forum WotW się nie podoba, podobnie jak 90% nie podoba się X-men. Więc powinieneś wiedzieć jakie to uczucie, jak wszyscy piszą, że do kosza a drudzy zachwyceni.Nigdy nie rozumiałem tej niechęci do WotW. Jedyna poważna wada tego score to niska oryginalność. To jak Williams rozgrywa suspense i sceny grozy to po prostu mistrzostwo.
Ależ jest wiele kompozycji nisko oryginalnych a jakże świetnych i dobrze ocenianych przez wszytkich.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +