A Abel napisał coś takiego:
To ALL contestants of PENNY DREADFUL Soundtrack Shuffle: a surprise coming your way tonight!!
W pierwszej chwili myślałem, że może już wysłał nam te nagrody przed premierą, ale tu jest napisane, że niespodzianka jest dla wszystkich biorących w konkursie, nie tylko zwycięzców, więc pomyślałem, że może wyśle każdemu jakiś drobiazg, typu smycz albo coś, ale stwierdziłem, że to by było zbyt upierdliwe i musiałby do każdego na privie pisać o adres i zapłaciłby więcej za przesyłkę niż warta jest ta niespodzianka. Potem znowu pomyślałem, że może coś po prostu opublikuje - albo klipy albo wrzuci jakiś utwór, ale to wtedy będzie dostępne dla wszystkich, nie tylko dla uczestników konkursu, no chyba że na privie wyśle im hasło, no ale przecież to hasło może wycieknąć i i tak będzie dostępne dla wszystkich. Więc nie wiem.
PS. Chyba że dostał od Varese pierdyliard darmowych płyt i będzie rozsyłał wszystkim uczestnikom

No ale to wtedy byłoby niesprawiedliwe

No ale się nie obrażę nawet jak tak się stanie
PS2. Te porównania z Kilarem poczynione przez Wojtka na spotkaniu z Ablem wcale nie były nieuzasadnione

Broxi też w recce to podkreśla