Brian Reitzell – Hannibal (TV Series)
Re: Brian Reitzell – Hannibal (TV Series)
aha fakt
nie przewidziałem że to nie musza być pojedyncze traki, tylko np po 10...

#FUCKVINYL
i to się nazywa promocja serialu i muzyki
Fans who attended the HANNIBAL Comic-Con panel were given an exclusive CD containing music that will not be included on the 4 upcoming commercial CD releases.

Fans who attended the HANNIBAL Comic-Con panel were given an exclusive CD containing music that will not be included on the 4 upcoming commercial CD releases.
#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Adam pisze:i to się nazywa promocja serialu i muzyki![]()
![]()

ma ktoś jakiś pewny kontakt do Lakeshore żeby odpowiedzieli konkretnie na pytanie czy wydadzą to w digipaku? fb? pomoże ktoś?
#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
przyjrzyj się dokładniej okładce sampleraAdam pisze:ma ktoś jakiś pewny kontakt do Lakeshore żeby odpowiedzieli konkretnie na pytanie czy wydadzą to w digipaku? fb? pomoże ktoś?

co mnie ich stronka obchodzi nieuaktualniana
maila do jakiegoś marketingowca potrzebuje 

#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
DELUXE DIGIPAK | DIGITAL | LIMITED EDITION VINYLAdam pisze:co mnie ich stronka obchodzi nieuaktualnianamaila do jakiegoś marketingowca potrzebuje

no to chyba trzeba będzie połknąć

#FUCKVINYL
Season 2 – Volume 1:

1. Kaiseki (6:22)
2. Sakizuke (8:46)
3. Hassun (7:59)
4. Takiawase (14:51)
5. Muk?zuke (11:31)
6. Futamono (9:30)
7. Yakimono (14:02)
Season 2 – Volume 2:

1. Su-Zakana (9:08)
2. Shiizakana (6:27)
3. Naka-Choko (16:29)
4. K? No Mono (13:28)
5. Tome-Wan (8:00)
6. Mizumono (10:56)
7. Bloodfest (From Mizumono) (9:06)
MP3 - 2.09
CD (digipack) - 23.09

1. Kaiseki (6:22)
2. Sakizuke (8:46)
3. Hassun (7:59)
4. Takiawase (14:51)
5. Muk?zuke (11:31)
6. Futamono (9:30)
7. Yakimono (14:02)
Season 2 – Volume 2:

1. Su-Zakana (9:08)
2. Shiizakana (6:27)
3. Naka-Choko (16:29)
4. K? No Mono (13:28)
5. Tome-Wan (8:00)
6. Mizumono (10:56)
7. Bloodfest (From Mizumono) (9:06)
MP3 - 2.09
CD (digipack) - 23.09
#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
a propos ten "jeleń" na okładkach to się nazywa Wendigo, tego w książkach nie było (przynajmniej ja nie pamietam), to z północno amerykańskiego folku, pomysł twórców serialu jak mniemam, bardzo fajny
Season 1 vol 1 i 2 bardzo fajne, zobaczymy, czy się kasa na to znajdzie żeby sobie na półeczkę postawić i czasami po nocach przy winku z biedronki i papierosku się wczuć

Season 1 vol 1 i 2 bardzo fajne, zobaczymy, czy się kasa na to znajdzie żeby sobie na półeczkę postawić i czasami po nocach przy winku z biedronki i papierosku się wczuć

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Jeżeli chodzi o tracki na płytach, to Bloodfest powinien być bardzo, ale to bardzo klimatyczny. Ta oniryczna i łagodna melodia ilustrująca sami wiecie jaką scenę.
Ostatnio zmieniony śr sie 06, 2014 17:04 pm przez qnebra, łącznie zmieniany 1 raz.
Volume 1, Season 1 leci, ale to chyba nie był dobry pomysł
Szum, plumk, świst, stuk, brzdęk, huk, trzask, pisk i dla hardkorowych sympatyków awangardowych i ambientowych dźwięków pozycja jak znalazł, ale ja chyba wolę jednak posłuchać muzyki. Na razie odpuszczam kolejny wolumin i sezon, chyba, że ktoś, napisze, że warto, albo tak jak kiedyśgrześ, przyjdzie odpowiednia pora i natchnienie 

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Oho, moje klimatyMystery pisze:Volume 1, Season 1 leci, ale to chyba nie był dobry pomysłSzum, plumk, świst, stuk, brzdęk, huk, trzask, pisk i dla hardkorowych sympatyków awangardowych i ambientowych dźwięków pozycja jak znalazł, ale ja chyba wolę jednak posłuchać muzyki. Na razie odpuszczam kolejny wolumin i sezon, chyba, że ktoś, napisze, że warto, albo tak jak kiedyśgrześ, przyjdzie odpowiednia pora i natchnienie

* - niepotrzebne skreślić