Racja. Bieda z nędzą, czyli jak zwykle u Batesa. To niby żywa orkiestra nagrywała, czy na samplach jechał?Templar pisze:No właśnieTemat główny słychać od 1:33, a utwór bardzo słaby
Guardians Of The Galaxy 1 / 2 / 3 (2014 / 2017 / 2023)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Tyler Bates - Guardians Of The Galaxy (2014)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A według mnie dramatyzujecie. Przesłuchałem te klipy na itunsie (zaznaczam tylko klipy) i nie uważam, aby to było jakieś złe granie. Wiadomo Smok 2 czy Maleficent to nie jest, ale aby mówić o jakiejś biedzie to dla mnie przesada. Według mnie to może być coś na poziomie Briana Tylera. Temat główny może nie jakiś super wyrazisty, ale jednak jakiś jest.
A zresztą poczekajmy na całość, no chyba że tutaj wszyscy są aż tak do Batesa z góry uczuleni.
A zresztą poczekajmy na całość, no chyba że tutaj wszyscy są aż tak do Batesa z góry uczuleni.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Pamiętając epickie widowiska spod ręki Batesa, chyba mamy prawo być uczuleni i myślę, że nawet jak Strażnicy okażą się w miarę solidną symfoniczną rąbanką na "3", to nie wiele wśród sceptyków jego talentu to zmieni.A zresztą poczekajmy na całość, no chyba że tutaj wszyscy są aż tak do Batesa z góry uczuleni.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przecie Bates to antytalent. Wawrzek to sobie zawsze musi znaleźć jakąś mameje do bronienia i powtarzania, że gościu rokuje. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
http://www.youtube.com/watch?v=1hbtJJWm1FAWawrzyniec pisze:Według mnie to może być coś na poziomie Briana Tylera.
sorry ale trzeba chyba kogoś serio nienawidzieć, żeby takie bzdury pisać

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Temat jeszcze jak cię mogę, ale konstrukcja score'u to ohydna tapeta godna telewizyjnej popierdółki. Tyle po wysłuchaniu materiału na CD.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No to tyle, jeśli chodzi o życiówkę Batesa. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ano, nijakie to i nużące. W sumie jak na Batesa to i tak powyżej średniej bo tragedii nie ma, ale brak jakichkolwiek twórczych idei jak i większego pojęcia "kompozytora" o pisaniu takich kompozycji, jaką wydawało mu się że pisze, aż nadto daje po uszach.
2 dla Guardians, a dla Herculesa 3? No jak to tak 

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Całe szczęście, bo Wawrzek w swym hipsterstwie jeszcze by jakieś piątki postawił, byle tylko na przekór wszystkim. 

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Tyle, że z Sinisterem to wiemy jak było. Świadomy eksperyment z formą i oprawą, a tu z kolei? Nie wiem, powiem po przesłuchaniu.Adam pisze:jak sinisterowi![]()
![]()