It looks like someone didn't get the memo and the track list for the soundtrack has already been published last night. I'll post the results of the Shuffle today then, and will find out who's the winner.
ABEL KORZENIOWSKI - PENNY DREADFUL (TV) (2014-2016)
Re: ABEL KORZENIOWSKI - PENNY DREADFUL (TV) (2014)
Komentarz Abla:
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I macie, wykrakaliście.
Sami mówiliście, że byłoby głupio, gdyby wcześniej wyciekła tracklista i proszę stało się.
A samo wydanie prezentuje się naprawdę zacnie, a tył tego CDka jest nawet lepszy od przodu.
Gdyż mnie bardzo na niej zależy i niestety poza wspólnym zdjęciem nie mam autografu Abla 

A samo wydanie prezentuje się naprawdę zacnie, a tył tego CDka jest nawet lepszy od przodu.

Rozumiem, to w takim razie jak wygrasz tę płytkę to prześlesz mi ją, prawda?hp_gof pisze:Tyle że ja nie jestem fanbojem Abla... Poza tym, tak jak mówiłem, sygnowaną płytkę już mam, i to tę, którą cenię najbardziej, czyli A Single Man, więcej autografów mi nie trzeba.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
epic failKaonashi pisze:Komentarz Abla:It looks like someone didn't get the memo and the track list for the soundtrack has already been published last night. I'll post the results of the Shuffle today then, and will find out who's the winner.

#FUCKVINYL
A ja się trochę wkurzyłem, bo zacząłem układać tracklistę po tych wynikach pierwszej rundy i połowę ułożyłem dokładnie taką jaka jest (do 15. utworu włącznie). Ale w końcu to olałem, bo nie chciało mi się serialu dokończyć, 2 odcinki mi zostały, ale tak ten serial mnie wynudził, że zostawiłem je na dalszą przyszłość 

Z moich wstępnych wyliczeń wychodzi na to, że jest bardzo wysoce prawdopodobne, że tę płytkę wygrałemWawrzyniec pisze:Rozumiem, to w takim razie jak wygrasz tę płytkę to prześlesz mi ją, prawda?Gdyż mnie bardzo na niej zależy i niestety poza wspólnym zdjęciem nie mam autografu Abla

A Abel to wszystko czytahp_gof pisze:inaczej jej nie kupię, szkoda mi kasy.

To wymienisz się za płytę bez autografu?hp_gof pisze:Autograf - wszystko mi jedno, bo już mam

Jeśli będzie z dedykacją (a pewnie tak) to się nie wymienię 
Domyślam się, że Abel zna polski i przegląda różne fora -> pozdrowienia przesyłam dla pana
-> ale trzeba zrozumieć, że zakup muzyki filmowej to dość kosztowne hobby, nabyłem ostatnio kilka jego płyt, włożyłem trochę wysiłku w konkursie, więc nie ma tu mowy o jakimś dyshonorze etc. Płyty Varese są w porównaniu z innymi wydawnictwami dość kosztowne, do tego nie są raczej wydawane w Polsce, więc musiałbym dołożyć koszty wysyłki, jednym słowem wychodzi kwota, której nie mam ochoty wydawać w najbliższym czasie. Natomiast samą muzyką jestem zainteresowany, chętnie posłucham jej z legalnego źródła, oglądałem serial, więc jeśli wynik się potwierdzi, to nie będzie to dla Abla inwestycja nietrafiona. Wręcz przeciwnie, bardzo to docenię.
Dobra, nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, jeszcze mogłem trafić na martwy punkt i zostanę wyeliminowany
Mam nadzieję, ze wtedy chociaż jakąś smycz dostanę, jak ma Giacchino, albo coś 

Domyślam się, że Abel zna polski i przegląda różne fora -> pozdrowienia przesyłam dla pana

Dobra, nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, jeszcze mogłem trafić na martwy punkt i zostanę wyeliminowany

Dobra, dobra - już się nie tłumacz. Wstyd pozostał 

Ja się nie wstydzę niczego, co powiedziałem.
Tu macie kawałek koncertu Abla (napisy początkowe).
http://instagram.com/p/q68Lsjji9M/
http://instagram.com/p/q68Lsjji9M/
Suita Penny Dreadful z koncertu w Córdobie (11 minut).
https://www.youtube.com/watch?v=nk8Cpqe ... e=youtu.be
Wow. W Transgression poleciał z chórem!
https://www.youtube.com/watch?v=nk8Cpqe ... e=youtu.be
Wow. W Transgression poleciał z chórem!

Kto by pomyślał, że głupi amerykański serial z 2014 roku może mieć taką muzę