Brian Tyler
Re: Brian Tyler
pierwsze reportaże i wywiady Variety z Comic Conu: Brajan o Avengers 2: ‘Star Wars,’ ‘Superman’ Inspire New ‘Avengers’ Score
http://variety.com/2014/film/news/aveng ... 201268736/
http://variety.com/2014/film/news/aveng ... 201268736/
NO CD = NO SALE
a tutaj wyjaśnienie i sporo historii rapu w Żółwiach
- http://filmschoolrejects.com/features/t ... -rap-songs
jest też potwierdzenie że w songu jest temat Brajana oraz ważne info:
Tyler, who also scored the upcoming “Teenage Mutant Ninja Turtles,” said that film will feature a new theme, but still provide references to the animated series. The sound is mostly made up of an orchestra and choir. “It does have moments where we give the wink of the eye for sure,” Tyler said.
jest też potwierdzenie że w songu jest temat Brajana oraz ważne info:
Tyler, who also scored the upcoming “Teenage Mutant Ninja Turtles,” said that film will feature a new theme, but still provide references to the animated series. The sound is mostly made up of an orchestra and choir. “It does have moments where we give the wink of the eye for sure,” Tyler said.
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
Swoją drogą ostatnio przesłuchałem Finishing the Game - świetne, rozrywkowe, bez spiny, polecam.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W drugiej. Pierwszy jest Hansu. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
fajny finalny plakat Żółwi - wygląda na to że album wyda Atlantic Records - choć sądze że chodzi o songalbum...

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Podoba mi się ta dyskusja i chętnie bym ją gdzie indziej przeniósł, tym bardziej, że w wielu kwestiach mocno się myślicie. Williams i Horner (ten drugi szczególnie za sprawą Avatara) też są popularni i Desplata i jego udział w Twilight też zrobił swoje.Szczypior pisze:1. Hansu
2. RCP
3. Brian Tyler Bates
Przy czym co do Djawadiego to przyznaję, że temat z "Gry O Tron" tez zrobił swoje.
Za to z popularnością Briana bym nie przesadzał i nie chcę być tutaj złośliwy, ale znowu dochodzi chwytliwość tematów, a u Briana to różnie wygląda.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja bym nie powiedział, że różnie, bo raczej jest jednolicie. Mizernie.Wawrzyniec pisze:Za to z popularnością Briana bym nie przesadzał i nie chcę być tutaj złośliwy, ale znowu dochodzi chwytliwość tematów, a u Briana to różnie wygląda.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Akurat jeśli chodzi o tę wyrazistość to Tyler w ostatnich latach zrobił jakieś tam postępy.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.