Jest tu jakiś specjalista od X-Menów, który wyjaśniłby mi, czy Pierwsza klasa to w końcu jest reboot, czy nie, jeśli tak to czy ostatni Wolverine liczy się do starej trylogii czy do reboota, czy Singer uznaje trójkę, bo gdzieś czytałem, że nie, oraz jak to jest nową częścią, która ma łączyć wątki z pierwszych części z Pierwszą klasą, kontynuacja reboota, czy jeszcze jakiś nowszy reboot, czy co?

Bo takiego burdelu to ja jeszcze nie widziałem, niby gdzieś czytałem, że Singer nie uznaje właśnie trójki i wtedy jedynka, dwójka, Pierwsza klasa oraz Przeszłość, która nadejdzie powinny się ładnie łączyć, ale tu i tak jest od cholery nieścisłości. W jedynce Charles mówi, że zbudował Cerebro razem z Magneto, a w Pierwszej klasie zbudował je Hank McCoy, do tego w dwójce widzimy go w wiadomościach w ludzkiej postaci. W jedynce Charles nie wie jak Magneto blokuje jego telepatię, a i jeszcze wspomina, że poznał go w wieku 17 lat, a w PK jest to znacznie później. Jeszcze też chciałbym wiedzieć jakim cudem w nowym Wolverinie Logan wszystko dokładnie pamięta z tej Japonii, skoro wcześniej stracił pamięć i jedyne co se przypomniał to tylko częściowo operację jaką na nim zrobili i nic poza tym. No i jeszcze ta sytuacja z początku trójki oraz z Genezy, gdzie Charles sobie radośnie popierdala na własnych nogach, co przeczy całkowicie temu co widzimy w PK. Nawet jeśli trójka się nie liczy to jeszcze zostaje Geneza, jej też nie wliczamy do kanonu? Burdel, burdel i jeszcze raz burdel