Przecież tam było Audiomachine, to wiadomo było, że nie będzie tego w filmie. Później, w kwietniu opublikowano całe 5 minut początku filmu razem z tym lotem i już była piosenka.WhiteHussar pisze:Pytam się gdzie muzyka z pierwszego trailera ( lot Czkawki )?
How To Train Your Dragon - John Powell
Re: How To Train Your Dragon - John Powell
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Wiem, widziałem tą 5 minutową scenę, ale dalej żyłem nadzieją, że w tej scenie będzie muzyka z pierwszego trailera.Templar pisze:Przecież tam było Audiomachine, to wiadomo było, że nie będzie tego w filmie. Później, w kwietniu opublikowano całe 5 minut początku filmu razem z tym lotem i już była piosenka.WhiteHussar pisze:Pytam się gdzie muzyka z pierwszego trailera ( lot Czkawki )?
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Na TVN o 20:00 Jak Wytresować Smoka 

- qnebra
- Zdobywca Oscara
To dla tych co chcą sobie przypomnieć film przed premierą dwójki. Tylko jeszcze wymagane jest obejrzenie serialu, ale w tydzień się nie wyrobią z 35* odcinkami po 25 minut.
* pisane z pamięci
* pisane z pamięci
Czemu w tydzień mieliby się nie wyrobić, przecież to wychodzi trochę ponad 2 godziny na dzień. Ale serialu nie oglądałem i jakoś nie widziałem czegoś nowego względem zakończenia jedynki, jedynie te łapanie owiec, ale to jest wyjaśnione i tak na początku, także serial chyba jednak nie jest wymaganyqnebra pisze:ale w tydzień się nie wyrobią z 35* odcinkami po 25 minut.

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Oj tam, to tylko nieistotna rzecz nakreślająca jeden z głównych wątków dwójki, wprowadzająca i rozbudowująca szwarccharakter z sequela, wyjaśniająca parę kwestii technicznych.
Można spokojnie ominąć, film będzie bawić tak samo dobrze.
Można spokojnie ominąć, film będzie bawić tak samo dobrze.
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=M15ubp-V2zQ
10:00 - 10:19 : Szkoda, że lepiej Powell nie rozwinął tej sekwencji. Jest to jedna z lepszych. Przesłuchuje płytkę już 4 raz i jest coraz lepiej.
10:00 - 10:19 : Szkoda, że lepiej Powell nie rozwinął tej sekwencji. Jest to jedna z lepszych. Przesłuchuje płytkę już 4 raz i jest coraz lepiej.
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Dopiero połowa rok, ale jednak wydaje mi się, że może być muzyką roku. Płytka wymaga kilku przesłuchań a do głebszego zapoznania powinno sie zobaczyć film.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wszystkie najlepsze soundtracki tak mają. Zresztą z własnego doświadczenia wiem, że soundtracki, ł.które nie wpadają mi w ucho za pierwszym, ale gdzieś dopiero za drugim/trzecim razem są moimi ulubionymi. Najgorzej by było, gdyby Powell od razu wyłożył wszystkie najlepsze karty na stół. Ale do tego jest zbyt dobrym i inteligentnym kompozytorem.WhiteHussar pisze:Płytka wymaga kilku przesłuchań a do głebszego zapoznania powinno sie zobaczyć film.
A i jakby co dalej jestem zły z tą niemiecką premierą.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Dobrze wiedzieć, w razie czego. Czekamy na dalsze informacje odnośnie Twoich odczuć.Wawrzyniec pisze:A i jakby co dalej jestem zły z tą niemiecką premierą.

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Typowe, oczywiście zero empatii ze strony forum.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Wawrzyniec pisze:Wszystkie najlepsze soundtracki tak mają. Zresztą z własnego doświadczenia wiem, że soundtracki, ł.które nie wpadają mi w ucho za pierwszym, ale gdzieś dopiero za drugim/trzecim razem są moimi ulubionymi. Najgorzej by było, gdyby Powell od razu wyłożył wszystkie najlepsze karty na stół. Ale do tego jest zbyt dobrym i inteligentnym kompozytorem.WhiteHussar pisze:Płytka wymaga kilku przesłuchań a do głebszego zapoznania powinno sie zobaczyć film.
A i jakby co dalej jestem zły z tą niemiecką premierą.
Coś w tym jest bo nie raz mi się już tak zdarzyło ( Szeregowiec Ryan, Alexander, The Dark Knight Rises ). Od wczorajszego powrotu z kina przesłuchałem już 6 razy i muzyka coraz bardzie się podoba.
Dalej nie mogę przeżyć tego, że w kinie muzyka była strasznie cicha ...
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Muzyka jest bardzo fajna,Empik ma płytę w dosyć niskiej cenie (38,99 zł) ale czas oczekiwania to ok. 6-8 dni,czyżby jakiś import?.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Nie, po prostu jak to często u nas bywa dystrybutor się spóźnia.