Tak. Szkoda, że nie wydali także tego w wersji HQCD. Kilka innych ścieżek Morricone wznowili, a tu dali plamę.Krzysiek pisze:La Resa Dei Conti kupiłeś może z Verita Note?
Co ostatnio kupiliście?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Co ostatnio kupiliście?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Wykasowałem fotki i w nowym poście dam w lepszej jakości.
Ostatnio zmieniony wt cze 10, 2014 12:25 pm przez lis23, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Zauważ, że inni forumowicze też wrzucają tu fotki wydań nie filmowych.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Obraz żyleta (zwłaszcza pierwsza fotka). Normalnie Rubin 714.lis23 pisze:W kwestii ciekawych wydań, zakupionych niedawno

I są w mylnym błędzie! Niech do offtopa wrzucają.lis23 pisze:Zauważ, że inni forumowicze też wrzucają tu fotki wydań nie filmowych.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- lis23
Fotki robione przez Samsung Galaxy S III, zwykle są lepszej jakości.Bucholc Krok pisze:Obraz żyleta (zwłaszcza pierwsza fotka). Normalnie Rubin 714.lis23 pisze:W kwestii ciekawych wydań, zakupionych niedawno

heh, jak sobie obejrzałem na kompie wszystkie fotki zrobione na samrtfonie to nie jest dobrze, większość jest takiej jakości i tylko na telefonie znośnie to wygląda.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A te Samsungiem GT-S5610. Firma się stacza?lis23 pisze: Fotki robione przez Samsung Galaxy S III, zwykle są lepszej jakości.

Zauważyłem i uważam, że nie idzie to w tą stronę co powinno. Poza tym, rzuć okiem na jakość Twoich zdjęć - rozmazane, kiepska rozdzielczość, mało co widać. Jeżeli chcesz wrzucać tu wszystko co kupiłeś, to chociaż mógłbyś się postarać... Bo tak, to wg mnie szkoda czymś takim zaśmiecać forum.lis23 pisze:Zauważ, że inni forumowicze też wrzucają tu fotki wydań nie filmowych.

- lis23
Aparat w moim Samsungu ma 8 Mpix, czyli niewiele mniej niż w normalnym aparacie, który jest w moim posiadaniu (Panasonic Lumix), nie mogłem zrobić nim zdjęć, gdyż nie posiadam kabelka do PC, siostra gdzieś posiała.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A nie da się fotek wysłać na mejla, ewentualnie do kogoś, kto ma kabelek?
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Tomek pisze:Fajnie, tylko jaki to ma związek z muzyką filmową?
Fakt, że temat mieści się w ramach Muzyka filmowa - wydania płytowe, ale dotyczy tego co ostatnio kupiliśmy... Dokładniej sprecyzowany temat kupionych soundtracków można podrzucić pod Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji soundtracków lub Wydania płytowe w realu. W pierwszym przypadku o ile kilka osób wrzuciło wspaniałe zdjęcia swoich kolekcji to później trochę trudno to powielać, więc wystarczy tylko doklejać zakupione nowości - zgadza się? To po części dotyczy też drugiego tematu. Raczej nikt nie daje zdjęć czegoś co wszyscy mają lub znają. Chwalimy się (ja akurat w tym temacie się nie udzielamlis23 pisze:Zauważ, że inni forumowicze też wrzucają tu fotki wydań nie filmowych.

Po co powielać temat Co ostatnio kupiliście w offtopie ??
Płyta mistrza Ennio boska

A wydaniem Hamleta chyba startujesz na posiadacza najstarszego nagrania soundtrackowego na Forum

Swoją droga gdzieś to wytrzasnął? To ja się zawsze uważałem za archeologa takich staroci

to samo miałem napisać ale mnie ubiegli...Tomek pisze:Fajnie, tylko jaki to ma związek z muzyką filmową?
do wszystkich userów pytanie - po kiego wrzucać tu fotki płyt nie związanych z muzyką filmową? zróbcie sobie w oftopie taki dział i się chwalcie nawet filmammi na dvd czy blu a nie tu

#FUCKVINYL
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
a już się wystraszyłem że Adam pomylił tematy i zaczął nas raczyć najlepszymi okładkami 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A ile masz tytułów na liście? Też chciałem brać te "zwykłe" wydania, ale jak zobaczyłem, że mają HQ to się wstrzymałem. Po co mi gorsza wersja?Krzysiek pisze:Płyta mistrza Ennio boskagratuluję
mam listę płyt Verita Note w folderze "do kupienia", ale w tym roku raczej nie ma szansy.

Żony się boisz? No wiesz.Za duże tyły z nowościami soundtrackowymi a do tego sporo innych ciekawych wydawnictw na okui brak miejsca
grożący gniewem
Żony

Mam jeszcze jednego "dziadka" z serii.A wydaniem Hamleta chyba startujesz na posiadacza najstarszego nagrania soundtrackowego na Forum

Kupiłem w amerykańskim Amazonie, gdy jeszcze wysyłki były sensowne, a na urodziny przysyłali kartki z życzeniami.Muszę sprawdzić jak tam mój Robin się trzyma![]()
Swoją droga gdzieś to wytrzasnął? To ja się zawsze uważałem za archeologa takich staroci

- lis23
Mm nadzieję, że tym razem jakość was zadowoli (normalny aparat Panasonic):
Elton John - "Goodbye Yellow Brick Road" - 4CD + DVD

Elton John - "Elton John Deluxe Edition" - 2CD

Elton John - "Goodbye Yellow Brick Road" - 4CD + DVD

Elton John - "Elton John Deluxe Edition" - 2CD

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John