A w ogóle to jestem cierpliwy i spokojnie na wszystko poczekam. A i na film też się wybiorę. Trochę ze strachem na mój portfel patrzę, jeżeli sobie pomyślę ile teraz filmów, które chce zobaczyć wychodzi. Aż się popcorn w moim mózgu praży.
How To Train Your Dragon - John Powell
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: How To Train Your Dragon - John Powell
Promo dla recenzentów? A co to? Zresztą ja sam mam pewne opory z używaniem tego terminu wobec siebie. Wolę o sobie mówić jako o "recenzent-maker".
A w ogóle to jestem cierpliwy i spokojnie na wszystko poczekam. A i na film też się wybiorę. Trochę ze strachem na mój portfel patrzę, jeżeli sobie pomyślę ile teraz filmów, które chce zobaczyć wychodzi. Aż się popcorn w moim mózgu praży.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
wytwórnie przysyłaja link do mp3 i/lub zamkniętego streamingu online w jakości cd.Wawrzyniec pisze:Promo dla recenzentów? A co to?
nie martw się, ja jestem reviewer amateur retiredZresztą ja sam mam pewne opory z używaniem tego terminu wobec siebie. Wolę o sobie mówić jako o "recenzent-maker".![]()
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O to ja będę siebie review-maker nazywał.Adam pisze:nie martw się, ja jestem reviewer amateur retiredi żyję
No ba, a ten rok pomijając Godzillę (sorry hp_gof ale nie mogłem się powstrzymaćAdam pisze: ważne że mamy co roku czego słuchać, prawda? to najwazniejsze!
Nie wiadomo ...hp_gof pisze:A kto pisze reckę Smoka?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie czemu nie. Koper zrecenzował pierwszą część i jest w pewnym sensie ekspertem od Smoka. 
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Sam odpadam z powodów:
1. fanboj jedynki (obejrzał film osiem razy i cały serial)
2. nie słuchał ścieżek Wiliamsa (ani jednej)
3. Goldsmitha też nie
4. ledwo wie co to Golden Age.
Więcej grzechów nie pamiętam.
1. fanboj jedynki (obejrzał film osiem razy i cały serial)
2. nie słuchał ścieżek Wiliamsa (ani jednej)
3. Goldsmitha też nie
4. ledwo wie co to Golden Age.
Więcej grzechów nie pamiętam.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Od smoka i smogu ekspertem są KrakusyWawrzyniec pisze:W sumie czemu nie. Koper zrecenzował pierwszą część i jest w pewnym sensie ekspertem od Smoka.
O recenzji się pomyśli, jak film wyjdzie w naszych kinach.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Marcin
- Początkujący orkiestrator
Na początku był Zimmer, Jedyny, którego na obszarze forum FM nazywają Mistrzuniem; On to powołał do życia członków RCP, Istoty Święte, zrodzone z jego myśli. Ci byli z Nim wcześniej, niż powstało wszystko inne. Rozmawiał z nimi i poddawał im tematy muzyczne. Człokowie RCP zaś śpiewali przed Nim i On radował się tą muzyką.Kaonashi pisze:Danielos co się dziwisz. Przecież Zimmer jako pierwszy stworzył muzykę. W ogóle jakby Tolkien teraz żył to by napisał, że jego świat zrodził się z muzyki nie Ainurów tylko Zimmera.
Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać
Będę szczery, Tylko Jerry 
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ta
Ta święta księga zowie się YouTube
Ta święta księga zowie się YouTube
- Marcin
- Początkujący orkiestrator
No co racja to racja. Na YouTube wyznawców tej religii jest najwięcej 
Będę szczery, Tylko Jerry 
Adam pisze:Tylko On. Powell Dżon.
Adam pisze:Powell to już niech na tej emeryturze zostanie lepiej do końca swych dnilepiej dla filmówki by było
Adam pisze:Powell to już powinien całkowicie pójść na emeryturę i dzieci bawić. Od tego zacznijmy. A nie od animacji.
Adam pisze:po prostu Powell się skończył dlatego go wywalają. ileż można tłuc te same animacje..
Adam pisze:Powell się dawno skończył, więc niech nie opowiada tylko kupuje swoim dzieciom werters original, tak jak jemu jego ojciec kiedyś
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Spoko, Adam zaraz przyjdzie i powie, że "Pałeł musiał tylko przepisać jedynkę i i tak byłby geniusz" i chociaż to nie ma nic do rzeczy, to to będzie usprawiedliwienie.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.