Alexandre Desplat - Godzilla (2014)
Re: Alexandre Desplat - Godzilla (2014)
Jeśli film Jolie będzie dobry, to obstawiam noma za "Unbroken". Jednak biorąc pod uwagę popularność "Grand Budapest Hotel", to jeśli nie przeszkodzi bardzo odległa od ceremonii premiera, to jest to perfekcyjnie zasłużona nominacja. I największe spośród nominacji Desplata w ostatnich latach szanse na wygraną. Ale wszystko zależy od konkurencji. Za wcześnie, żeby prorokować.
Za blockbustery nominacji za muzykę nie dają, chyba że jest to jeden z faworytów całej ceremonii, który zgarnia nomy za wszystko. Godzilla do takich tytułów z pewnością nie należy.
Za blockbustery nominacji za muzykę nie dają, chyba że jest to jeden z faworytów całej ceremonii, który zgarnia nomy za wszystko. Godzilla do takich tytułów z pewnością nie należy.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bez przesady, a "Skyfall" czy "Inception" to co? Chociaż szczerze, rzeczywiście jeżeli chodzi o blockbustery to co do nominacji nie jestem 100% pewny. Ale też widzę, że ludzie jednak złapali jakiegoś bakcyla na ten score, a więc nom może być. Przy czym wiadomo na drodze, także do rewolucji, znowu może stanąć ON. Nie zapominajmy "Interstellar" (ja jakby co nie pozwolę) i jeżeli ma być wśród nominacji jedno wolne miejsce dla blockbusterów to liczę, że to Niemiec je zajmie.hp_gof pisze:Za blockbustery nominacji za muzykę nie dają, chyba że jest to jeden z faworytów całej ceremonii.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Incepcja i Skyfall miały dużo lepsze recenzje od Godzilli.
I miały po kilka nominacji w innych kategoriach. A Incepcja to nawet za najlepszy film. A internetowe komentarze dotyczące scoru się nie liczą. Przy Oscarach za muzykę nie liczy się na pierwszym miejscu muzyka, tylko film, nie wiedziałeś? 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak, tak wiem. Nie musicie mi przypominać.
A zresztą nawet jak nie będzie nominacji to ta Godzilla jeden cel osiągnęła: Od pewnego czasu, ani nie Hans Zimmer, ani Brian Tyler, ale Alexandre Desplat jest najbardziej HOT nazwiskiem na forum. I wszędzie go pełno 

Sorry, Desplat jest HOT nazwiskiem nawet bez tej Godzilli. Zasłużył sobie na to wieloletnią pracą i dobrymi scorami
A 40 stron wątku Godzilli to nic w porównaniu z kilka razy większą ilością w grafomańskich wątkach Hansa... 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Toż przecież napisałem, że chodzi mi o ten moment, a nie całokształt. Właśnie teraz Desplat jest najbardziej popularnym kompozytorem na forum. Nie tylko jego wątki są na szczycie forum, ale też zaczyna się nim offtopić w innych wątkach. I już zaczyna nawet służyć jako argument w piaskownicowych przepychankach. Wypisz wymaluj wszystko to są symptomy największej popularności na tym forum. 

No ale taki moment to jest ostatnio co drugi miesiąc, bo ciągle coś wydaje
Tyle, że tam gdzie jest więcej hejtu, tam temat nośniejszy 

"Adaś" umie czytać i dlatego napisał Ci korektę, że płyta będzie dopiero od 17.06, a nie od 10.06hp_gof pisze:Adaś tak się przejął hejtowaniem Olka, że jego telegramy dochodzą z pięciodniowym opóźnieniem
hp_gof pisze:Sony mi właśnie odpisało, że płytka będzie dostępna w Polsce dopiero od 10 czerwca...

#FUCKVINYL
Excuse me? Napisałeś, że 10-ego. Masz niebywale krótką pamięć.

Adam pisze:telegram dla HPka i Pawła - score u nas od 10.06 w Sony za 4 dyszki.
Ten temat to raczej Ty podbijasz, ja tylko dementuję niektóre wypowiedziAdam pisze:"Adaś" umie czytać i dlatego napisał Ci korektę, że płyta będzie dopiero od 17.06, a nie od 10.06także znów szpileczką nie trafiłeś
ale temat o tej miernocie płytowej i filmowej podbity do góry, i to się liczy

Adaś widzę, że postanowił lisa przebić w failach w tym roku 

Alexandre Desplat - Godzilla (2014)
Wpisz w wyszukiwarce "lisu fail" i trochę tego znajdziesz, ale spoko, Ty dziś przebijasz wszystkoAdam pisze:a jakie lisu miał fejle?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
OK, gdyż widzę, że może w używaniu Godzilli jako maczugi stałem się w pewnym sensie specjalistą, więc jeżeli kogoś tym uraziłem to najmocniej przepraszam. Tym bardziej, że np. dzisiaj dwa razy słuchałem ten score. I zaczynam go w niektórych momentach doceniać. Początek i końcówka mi się naprawdę podoba i choć może nie tupię nóżką, a w garnku dalej nie ma ani jednego obranego ziemniaka, to jednak temat jest i jestem go w stanie wychwycić.
Bardzo mnie intryguje jak Wojtek poradzi sobie z tym trudnym zadaniem?
Bardzo mnie intryguje jak Wojtek poradzi sobie z tym trudnym zadaniem?
- Wojteł
- John Williams
Mnie też to bardzo intryguje 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara