Ponawiam pytanie. Kto go można przesłuchać?Mefisto pisze:CDK człowieku? Kiedy, jak, gdzie?
James Newton Howard - Maleficent (2014)
- ravaell
- Asystent orkiestratora
Re: James Newton Howard - Maleficent (2014)
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
https://www.youtube.com/watch?v=zpk7bccuY9sTemplar pisze:
A rzeczywiście, nie zwróciłem na to uwagi, bo już nie pamiętałem tej piosenki, teraz sobie przypomniałem.
.
Jesienią na Blu-Ray (u nas też, gdyż mamy dubbimg na wydaniu z 2009 roku, gdy dystrybutorem Disney'a był jeszcze Imperial).
Klip do tej nowej wersji: https://www.youtube.com/watch?v=bYrD_l3juoU
płyta zamówiona w Empiku za 50 zł, mam nadzieję, że przyjdzie wraz z "Watrch Dogs" na PC.

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Watch Dogs? Ja to nie wiem co ludzie w tej gierce widzą. Poczekam z kilka miesięcy i kupię na PSa żeby się przekonać.
- lis23
Killera sprzętu PC, jak niegdyś "Crysis"WhiteHussar pisze:Watch Dogs? Ja to nie wiem co ludzie w tej gierce widzą. Poczekam z kilka miesięcy i kupię na PSa żeby się przekonać.

a poważnie, mam nadzieję na niezłego sandbooxa, trochę podobnego do serii AC.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Oby, mnie jak na razie nie przekonuje. AC lepszy.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Na razie tylko raz przesłuchałem, więc to może trochę za wcześnie na oceny. Ale jedno muszę przyznać, że brzmi to dobrze. W sumie jest tak jak JNH mówił w wywiadach. Jest orkiestra, jest też chór, który słychać, że jest chórem. Nie lubię, kiedy ktoś wciska, że będzie 100-osoby chór, a potem w finalnym scorze, raz dwa coś tam zawyje i tyle z obietnic. Tutaj jednak chór rzeczywiście słychać, temat przewodni też się mi po jednym razie chyba już krystalizuje. Liryka w dobrym JNH stylu. Plus na koniec bardzo ładna piosenka.
To na razie opinia po pierwszym przesłuchaniu, a więc z kolejnymi może tylko być lepiej. Wreszcie jakaś dobra blockbusterowa muzyka w tym roku.
To na razie opinia po pierwszym przesłuchaniu, a więc z kolejnymi może tylko być lepiej. Wreszcie jakaś dobra blockbusterowa muzyka w tym roku.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
Moim zdaniem, "Godzilla" też jest dobra, dwa najlepsze soundtracki pierwszej połowy roku.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Dobry, pełnoorkiestrowy, oldskulowy score - potężny, zarówno w brzmieniu, jak i prezentacji, która niestety odrobinę męczy. Tak czy siak JNH pokazał wszystkim środkowy palec po latach posuchy.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przesłuchałem już parę razy ten score i rzeczywiście JNH pokazał środkowy palec. Co prawda nie pokazał od razu dwóch środkowych palców wykonując przy tym jakiś obsceniczny gest, ale i tak jest naprawdę dobrze.
Muszę się zgodzić z Mefisto i Templarem, że jednak soundtrack trochę za długi i niektóre momenty bym poucinał. Rzeczywiście często są momenty, gdzie mamy underscore, underscore, underscore, O YEAH ALE MUZA, underscore underscore. I to mam na myśli pojedyncze utwory.
Zaś co do "Christening" to mi się to nowocześniejsze brzmienie i te perkusje podobają - kawałek ma kopa. Plus ostatni końcówka też ma kopa. A piosenkę przesłuchałem już wiele razy i coraz bardziej mi się podoba, ale z tego co tutaj czytam, to znowu Lana nie dostanie Oscara.
Muszę się zgodzić z Mefisto i Templarem, że jednak soundtrack trochę za długi i niektóre momenty bym poucinał. Rzeczywiście często są momenty, gdzie mamy underscore, underscore, underscore, O YEAH ALE MUZA, underscore underscore. I to mam na myśli pojedyncze utwory.
Zaś co do "Christening" to mi się to nowocześniejsze brzmienie i te perkusje podobają - kawałek ma kopa. Plus ostatni końcówka też ma kopa. A piosenkę przesłuchałem już wiele razy i coraz bardziej mi się podoba, ale z tego co tutaj czytam, to znowu Lana nie dostanie Oscara.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
5 min video z sesji nagraniowej - http://hatak.pl/artykuly/wideo-o-muzyce ... czarownica
nawet on będąc w takim dołku twórczym od długiego czasu potrafił zawstydzić Desplata i wykrzesać coś dobrego z takiego dużego składu. no bo budżecik to tutaj Dżejms dostał, widać. i słychać.
na razie o płycie nie piszę więcej, cza wyważyć emocje i się osłuchać jeszcze z 4 razy
nawet on będąc w takim dołku twórczym od długiego czasu potrafił zawstydzić Desplata i wykrzesać coś dobrego z takiego dużego składu. no bo budżecik to tutaj Dżejms dostał, widać. i słychać.

na razie o płycie nie piszę więcej, cza wyważyć emocje i się osłuchać jeszcze z 4 razy

#FUCKVINYL
- Marcin
- Początkujący orkiestrator
No ja ścieżkę w całości już chyba z 10 razy przesłuchałem i w dalszym ciągu uważam, że to za wcześnie żeby się o tej muzyce wypowiedziećAdam pisze:na razie o płycie nie piszę więcej, cza wyważyć emocje i się osłuchać jeszcze z 4 razy

Na razie powiem tylko tyle, że się na Howardzie nie zawiodłem

Będę szczery, Tylko Jerry 

dupa tam film! z oryginała cza przesłuchać jak universal przyśle a nie jakieś tam mp3..
#FUCKVINYL
Odczep się od DesplataAdam pisze:nawet on będąc w takim dołku twórczym od długiego czasu potrafił zawstydzić Desplata i wykrzesać coś dobrego z takiego dużego składu.

filmik o bavmordzie a w roli głównej wydziarana anorektyczka.. ile Wy macie lat żeby do kina chodzić na takie bajeczki? 5 ?
toż za cenę biletu 2/3 płyty już macie kupione, a dorzucić popkorn to już cały score za free.

#FUCKVINYL
Powiedział człowiek jarający się TransformersamiAdam pisze:filmik o bavmordzie a w roli głównej wydziarana anorektyczka.. ile Wy macie lat żeby do kina chodzić na takie bajeczki? 5 ?

Gdzie mogę dostać tę płytkę za 22zł?Adam pisze:toż za cenę biletu 2/3 płyty już macie kupione