Abel Korzeniowski
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Abel Korzeniowski
A co jest w tym serialu dziwnego do zrozumienia? Najsłynniejsze postacie z klasycznych horrorów w jednym serialu. Coś a la "Liga Niezwykłych Dżentelmenów" (mam na myśli głównie komiks). Fakt trochę wolno się to rozkręca, ale jest klimat. Zresztą chyba każdy z nas ogląda ten serial ze względu na Abla. Przynajmniej ja tak robię.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
hp_gof
No może to dlatego, że ja horrorów za bardzo nie znam
Jak na razie to coś mi mówią tylko nazwiska Frankenstein i Dorian Gray
No i oczywiście Abel Korzeniowski 
mów za siebieWawrzyniec pisze:Zresztą chyba każdy z nas ogląda ten serial ze względu na Abla.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To była ironia i sarkazm z mojej strony. Gdyż tak jak Ty oglądasz ten serial dla Daltona, tak ja ma się rozumieć oglądam go dla "Abla"Adam pisze:mów za siebieWawrzyniec pisze:Zresztą chyba każdy z nas ogląda ten serial ze względu na Abla..
Spoiler:
-
Templar
A ja po prostu oglądam wszystkie ciekawsze seriale
Choć drugi odcinek trochę mnie momentami nudził, pierwszy był dużo lepszy.
kiedy jest 3 odcinek? bo cholera hatakowcy zrezygnowali z tłumaczenia (nie wiem czemu) i zniknęła zakładka z serialem i rozpiską dat...
NO CD = NO SALE
-
Templar
Google wyłączyli? Masz np. na Wikipedii ładne rozpiski do każdego serialu kiedy premiera kolejnego odcinka. Trzeci ma premierę w USA 25.05, u nas to już będzie poniedziałek. A napisy robi elbondo z Project Haven, ktoś z Hataka to w ogóle jakieś zrobił? Przecież już dawno zwrócili im uwagę, że będą dublować i dlatego zrezygnowali, nie widziałem, żeby do jakiegoś odcinka zrobili.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A zamiast google można też włączyć jakże tutaj często wyśmiewane IMDb i proszę widać wszystko jak na dłoni co i jak:
http://www.imdb.com/title/tt2628232/epi ... t_eps_sn_1
Dzisiaj kolejny odcinek i jestem ciekaw w jakim kierunku pójdzie Abel ilustrując sami wiecie kogo?
http://www.imdb.com/title/tt2628232/epi ... t_eps_sn_1
Dzisiaj kolejny odcinek i jestem ciekaw w jakim kierunku pójdzie Abel ilustrując sami wiecie kogo?
gdzie można ich szukać poza prog napiprojekt?Templar pisze: A napisy robi elbondo z Project Haven,
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Poprzedni odcinek mnie strasznie wynudził, przewijałem sobie co kawałek, ten wczorajszy ujdzie, trochę fajnego Abla było, aczkolwiek ja kompletnie tego serialu nie łapię. Kompletnie nie wiem o co chodzi
I po co to zbliżenie na końcu?
2 sezon penny oficjalnie zapowiedziany
tym większa szansa na wydanie scoru.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To dobra wiadomość oznacza ona więcej ... Abla Korzeniowskiego muzyki.
Cóż ale jakoś mało okrzyków radości.
Nie cieszycie się, że rodak ma pracę zagranicą. 
wiesz nikt nie powiedział że 2 sezon też będzie z muzą Abla
nie raz były zmiany w serialach już..
NO CD = NO SALE