wiesz oni tam sobie robią konkurencję - Klami wali same jedynki prawie, a ten maksuje, a koło się kręci dalejTemplar pisze:Ale i tak też dał 5 Desplatowi, ostatnio to on rzuca tymi piątkami na lewo i na prawo, pewnie JNH też tyle dostanie

wiesz oni tam sobie robią konkurencję - Klami wali same jedynki prawie, a ten maksuje, a koło się kręci dalejTemplar pisze:Ale i tak też dał 5 Desplatowi, ostatnio to on rzuca tymi piątkami na lewo i na prawo, pewnie JNH też tyle dostanie
Całości nie słuchałem. Próbka z youtub'a jest wystarczająca dla mnie bym mógł wysnuć taką opinięTemplar pisze:Skąd masz już cały score?muaddib_dw pisze:Ja również. Muza świetna
Czasem trzeba by kurz z membran głośnikowych spadł, zarazem mogę uspokoić bowiem Shawn Murphy zadbał by nie kłuło w uszyDanielosVK pisze:Ależ te fragmenty, za przeproszeniem, napierdalają decybelami. Obawiam się, czy cały album wypchany takim materiałem nie będzie męczyć trochę, jak to było na dłuższą metę w jedynce.
Powell lubi powerqnebra pisze:Zawsze mogli to wyprodukować jak "Death Magnetic"![]()
Ten nowy motyw jednak jest naprawdę fajny, szczególnie w tych minimalistycznych, subtelnych aranżacjach. Z drugiej strony w "Two New Alphas" ma się wrażenie, że wytwarza własne pole grawitacyjne. Zwłaszcza fanfara od 0:31![]()
Dokładnie.Mefisto pisze:Pora zmienić temat na Where To Hear This Dragon
Jak masz jakieś pytanie to dawaj, czytałem. Mam je po angielsku co prawda, ale to nic nie przeszkadza.Wawrzyniec pisze:Plus z ciekawości, ktoś czytał w ogóle te książki?