Tylko pewnie jak już tego wszystkiego się dowiem, to będzie po zagadce
Jaka to melodia? ODCINEK 4: Black Tuesday
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A co to ja pudelek.pl jestem czy co?
Mnie tam żadne pikantne "pseudofakty" "plotki" z życia gwiazd nie interesują. Mnie interesują tylko fakt, a więc mniej więcej czy są to aktorzy związani z jakimś wielkim studiem, czy nie? Czy ten film to jakaś seria, czy to w ogóle film kinowy, telewizyjny, czy też serial? Czy kompozytor ma jakieś nagrody, czy nie? Czy z kimś często współpracuje itd.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Takich zagadek jeszcze nie było.Wawrzyniec pisze:A co to ja pudelek.pl jestem czy co?![]()
Mnie tam żadne pikantne "pseudofakty" "plotki" z życia gwiazd nie interesują.
No mnie akurat podpowiedzi dotyczące aktorów (ogólnie) nie interesują i nic mi nie dają, bo mało się nimi (aktorami) interesuję.Mnie interesują tylko fakt, a więc mniej więcej czy są to aktorzy związani z jakimś wielkim studiem, czy nie?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ej to, że Mystery'ego interesują jakieś kreacje podczas gal, czy też przemysł filmowy, podobnie jak mnie, to jeszcze nie oznacza, że zagląda aktorom i osobom z show biznesu do łóżek. Nie mylmy faktów i nie rzucajmy jak portale plotkowe bezpodstawnych zarzutów

Nie uwłaczając, ale to zdążyłem zauważyćNo mnie akurat podpowiedzi dotyczące aktorów (ogólnie) nie interesują i nic mi nie dają, bo mało się nimi (aktorami) interesuję.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jak to nie? A gdzie byłeś jak zaglądał Lullemu? Gdzie byłeś jak się doszukiwali (oczywiście też inni) gejostwa u Hornera i innych.. Obudź się, Wawrzyniec! Przeciez nikt Ci tego explicite nie napisze/nie powie.Wawrzyniec pisze:Ej to, że Mystery'ego interesują jakieś kreacje podczas gal, czy też przemysł filmowy, podobnie jak mnie, to jeszcze nie oznacza, że zagląda aktorom i osobom z show biznesu do łóżek.
Nie uwłaczając, dobrze, że przynajmniej tyle zauważyłeś.Nie uwłaczając, ale to zdążyłem zauważyć![]()
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
-
Mefisto
Podpowiedź 2:
- chodzi o ówczesne młode gwiazdy, przed 30 rokiem życia, znane jednak z portretowania nastoletnich postaci;
- trzy najsłynniejsze prace tego kompozytora, to odpowiednio: dramat, western i film gangsterski;
- nie tak dawno kompozytor zilustrował też pewien romans, który był głośny z uwagi na osobę reżysera i obsadę.
- chodzi o ówczesne młode gwiazdy, przed 30 rokiem życia, znane jednak z portretowania nastoletnich postaci;
- trzy najsłynniejsze prace tego kompozytora, to odpowiednio: dramat, western i film gangsterski;
- nie tak dawno kompozytor zilustrował też pewien romans, który był głośny z uwagi na osobę reżysera i obsadę.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec