PS. Gdzie jest Turek?

W...Turcji?hp_gof pisze:PS. Gdzie jest Turek?
To liczę na uwzględnienie tego tytułu w Tour de France 2023 :>Marek Łach pisze:albo kogoś kto zrobi doktorat z jego twórczości.
A jakie oczekiwania wobec fanów miała Godzilla?Oliver pisze:Godzilla to taka ciekawostka, która nie zasługiwała na takie oczekiwania wobec fanów
Gratuluje zakupu. Ja też bardzo lubię ten film i soundtrack.Wawrzyniec pisze:P.S. A "War of Worlds" bardzo lubię i cieszę się, że Koper był skory mi dość okazyjnie ten soundtrack odsprzedać.
No zajebiście. Olo robi większy komercyjny film raz na ruski rok, pierwszy raz zrobił monster movie, który akurat mu się średnio udał i teraz zróbmy nagonkę na niego, zabrońmy mu pisania muzyki do konkretnego gatunku... W ogóle niech ktoś powie wreszcie, że się skończył i co on k**** robi w Hollywood?! Przecież nic nie osiągnął...Wawrzyniec pisze:Może niektórzy uważali to za typowe złośliwe uwagi i uprzedzenia, żeby "Desplat trzymał się od blockbusterów z daleka". ALe czy teraz nie nabierają one poważniejsze znaczenie?
O, prawie, prawie.Oliver pisze:Według mnie Philomena, Godzilla, The Grand Budapest Hotel czy Monuments Men to nie są jego przełomowe prace. Tak, tak ta zapętlająca się muzyka w najnowszym filmie Andersona to nic wyróżniającego się na tle Fantastycznego Pana Lisa czy Moonrise Kingdom z tym wyjątkiem, że otrzymalismy więcej materiału dlatego nie rozumiem 5-gwiazdkowych not za Budapest . Sorry.