nowy Batman i batmobil

jak dla mnie full wypas !

+ rzezba batmobila nowego - https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 7613_n.jpg
Adam pisze:co do kostiumu - inspiracje wiadomo czym i dobrze, mimo że fota czarno biała, to oczywiste i wszystk owidac. jedyne do czego moge się teraz przyczepić, dopoki niezobacze w kolorze pelnym, to za krótkie uszy.
Adam pisze:co do kostiumu - inspiracje wiadomo czym i dobrze, mimo że fota czarno biała, to oczywiste i wszystk owidac. jedyne do czego moge się teraz przyczepić, dopoki niezobacze w kolorze pelnym, to za krótkie uszy.
batmobil - wygląda jak z jedynki burtona z kołami od nolana. tutaj mi się podoba juz słabiej, ale ujdzie - na pewno lepszy niz nolanowski, ale to akurat nie było trudne.
Nie ma żadnych nowych dat na koniec świata?Paweł Stroiński pisze: (Batman vs. Superman wychodzi w 2016 roku).
Dopóki się nie odezwie tym swoim charczącym głosem, wtedy respekt spada do zera, a nawet wkracza na wartości ujemneWawrzyniec pisze:I nie budzi takiego respektu jak Bale.
Po samych kostiumach widać, że Snyder o wiele lepiej rozumie mitologię postaci Batmana niż Nolan.Wawrzyniec pisze:Nie ma żadnych nowych dat na koniec świata?Paweł Stroiński pisze: (Batman vs. Superman wychodzi w 2016 roku).
A co do kostiumu to nigdy nie lubiłem Batmana na sterydach, więc mi średnio podchodzi. I nie budzi takiego respektu jak Bale.