Hans Zimmer
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Hans Zimmer
Nie, ale poważnie, co to za smuty? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- galljaronim
- John Powell
Lala na fecebooku pisze, że Peacemaker będzie zawierał 2,5 godziny muzyki
Zastanawiam się co też tam będzie. Bootleg zawiera jakieś 100 minut i wydaje się być kompletny. Co prawda pisze, że jakieś alternatywne wokale i muzyka z traileru. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale będzie też wrzucony oryginalny album? Wtedy z kolei pytanie czy będzie wszystko z bootlega. Zresztą już wkrótce się wszystko okaże

Zastanawiam się co też tam będzie. Bootleg zawiera jakieś 100 minut i wydaje się być kompletny. Co prawda pisze, że jakieś alternatywne wokale i muzyka z traileru. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale będzie też wrzucony oryginalny album? Wtedy z kolei pytanie czy będzie wszystko z bootlega. Zresztą już wkrótce się wszystko okaże

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Koper pisze:Nie, ale poważnie, co to za smuty?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Zimmer takie bezpłciowe smuty napisał? Łooo, to na pewno Interstellar będzie dziełem doskonałym... 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Słaby ten zwiastun Interstellar, liczyłem na coś znacznie lepszego, a to chyba jeden z najsłabszych zwiastunów filmu Nolana. Nie chciał za dużo pokazywać i zawiera chyba sceny z samego początku filmu, ale strasznie chaotycznie zrobili to, zero klimatu, wygląda to jakby to miał być jakiś film rodzinny, sceny trochę w stylu tych z początku zwiastuna nowych Transformerów (Wahlberg i jego rodzinka). Teaser był dużo, dużo lepszy. A muzyka OK, ale też w teaserze była lepsza i w sumie to nawet nie jestem pewny czy to na pewno Hansa, początkowo w jego stylu, ale pod koniec trochę taka typowa trailerówa poleciała.
- Wojteł
- John Williams
Ciiiii... i tak przyjdzie Wawrzek i się będzie jarał
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Gdzie jest ten trailer?! Jakim cudem widziałeś ten trailer?! Ja mam włączone 20 zakładek i na bieżąco śledzę cały internet, aby punktualnie zobaczyć ten trailer?! Jak idę do łazienki, czy do kuchni to biorę ze sobą laptopa, aby nie stracić tego trailera. Myślałem, że on wyjdzie jutro? Myślałem, że w piątek ukaże się ten trailer?! Trailer...
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Byliśmy dzisiaj z Templarem na Godzilli.
Rozumiem zamiar, by nie pokazywać scen w kosmosie, ale faktycznie wyszedł z tego trochę dramat rodzinny
Rozumiem zamiar, by nie pokazywać scen w kosmosie, ale faktycznie wyszedł z tego trochę dramat rodzinny

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Fucking Scheiße! Jednak trzeba było iść na tę Godzillę.
@Paweł Co to za spoilery?! Są tu jeszcze osoby co nie widziały tego trailera. Plus rodzina jest ważna.
@Paweł Co to za spoilery?! Są tu jeszcze osoby co nie widziały tego trailera. Plus rodzina jest ważna.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Muzyka w trailerze NIE jest Zimmera, mają zamiar nic nie ujawniać do ukazania się fiilmu (we're trying), ale score jest już gotowy (a przynajmniej napisany).
No to od razu uprzedzę zainteresowanych, że Godzilla w wersji Imax jest pozbawiona tego trailera. Niestety
.

Coś ostatnio usuwają takie rzeczy z IMAKSów, przy TASM2 też wywalili z napisów zajawkę X-Menów