przecież jest na poprzedniej stronie w dwóch wersjach zresztąWawrzyniec pisze:...Gdyż widzę, że nikogo nie zainteresowało, że się ukazał nowy super duper teaser poster do "Interstellar".
Ty jesteś naturalnie rozgrzeszony i najmocniej przepraszam, że zapomniałem Ciebie wspomnieć. A jeżeli chodzi o stopkę to ja sam od paru miesięcy na nią czekam. Ale głupie i niekulturalnie byłoby się o nią zbyt nachalnie przypominać.kiedyśgrześ pisze:przecież jest na poprzedniej stronie w dwóch wersjach zresztą
Gdyż ja dobrze wiemy Batman jest postacią niekomercyjną. BB, TDK, TDKR, tak i też Inception to wszystko filmy komercyjne. Jedyny problem to jest taki, czy używamy słowa komercja, Hollywood, blocbuster, wyłącznie w kontekście pejoratywnym.Paweł Stroiński pisze:Szkoda tylko że w TDKR poświęcił odrobinę swojego IQ dla komercji.
Gdyż ja dobrze wiemy Batman jest postacią niekomercyjną. BB, TDK, TDKR, tak i też Inception to wszystko filmy komercyjne. Jedyny problem to jest taki, czy używamy słowa komercja, Hollywood, blocbuster, wyłącznie w kontekście pejoratywnym.[/quote]Paweł Stroiński pisze:Szkoda tylko że w TDKR poświęcił odrobinę swojego IQ dla komercji.
Trochę mi głupio krytykować, gdyż to prezent od Szczypiora. Ale trochę niewyraźny jest napis i zdecydowanie wolałbym, aby stopka była chudsza, a dłuższa.Templar pisze:No Eurowizji to z tym byś nie wygrał.
Co to za smęty?kiedyśgrześ pisze:i brakuje tych małych ludzików, a tak w ogóle pora przypomnieć, że to będzie geniusz https://www.youtube.com/watch?v=VyJXfaXYjTI