Pamiętam, mówiłeś, a ja miałem poinformować gdy się ukażę w domenie publicznej, no to poinformowałemPaweł Stroiński pisze:Mam od półtora roku![]()

teraz proszę o pomoc kolegów: jak z tego zrobić stopkę

Pamiętam, mówiłeś, a ja miałem poinformować gdy się ukażę w domenie publicznej, no to poinformowałemPaweł Stroiński pisze:Mam od półtora roku![]()
kiedyśgrześ pisze:teraz proszę o pomoc kolegów: jak z tego zrobić stopkę![]()
Właśnie przed chwilą skończyłem słuchać tej wersji już po raz kolejny (wczoraj przesłuchałem 2 razy) i muszę powiedzieć, że ciągły brak wznowienia tego scoru w pełnej swojej krasie jest po prostu grzechem. Dopiero w swojej rozszerzonej (kompletnej?) wersji ścieżka ukazuje swój geniusz w pełni. A brak na podstawowym wydaniu takich znakomitości, jak Decompressing, Akula, Command, które wymienił galljaronim, to istny wydawniczy fail jest! Czekam za komplitemgalljaronim pisze:Ostatnio w domenie publicznej pojawiła się sesja nagraniowa z Crimson Tide.
1. Main Titles (3:13)
2. News Report (1:36)
3. Briefing (2:46)
4. Goodbye (2:02)
5. Alabama (3:22)
6. Diving (2:04)
7. War (1:29)
8. Fire In The Galley (1:23)
9. The Drill (1:58)
10. Decompressing (0:53)
11. The Real EAM (2:38)
12. Contact (5:49)
13. This Is Not A Drill (3:22)
14. Akula (3:23)
15. Command (9:33)
16. Flood (6:45)
17. Mutiny (9:48)
18. Counter Mutiny (18:11)
19. Crisis Averted (0:51)
20. Pearl Harbor (1:13)
21. Court Of Inquiry (1:49)
22. End Titles (7:35)
Warto posłuchać choćby takich utworów jak Decompressing, Akula, Command. Stary, dobry Zimmer.
Hansik lubił szczególnie drugą część tego koncertu przez całe lata 90-tebladerunner22 pisze:Oprócz koncertu klarnetowego w as good as it gets co jeszcze jesteś w stanie podać ?
Tenże w Nine Months (cały score jest na nim oparty, choć nie wiem, czy chodzi o koncert klarnetowy czy o to samodzielne Adagio)bladerunner22 pisze:Oprócz koncertu klarnetowego w as good as it gets co jeszcze jesteś w stanie podać ?
Ta też świetna:kiedyśgrześ pisze:no ta fota to tu musi byćDanielosVK pisze:http://variety.com/2014/music/features/ ... 201173698/![]()