Alexandre Desplat - Godzilla (2014)
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Re: Alexandre Desplat - Godzilla (2014)
No i nie wiem co o tym sądzić. Pierdolnięcie to ma i to całkiem ładne, ale jak to się sprawuje naprawdę to się zaczeka do 16 maja. Na całe szczęście nawet tych klipów się dobrze słucha.
Jak dla mnie trochę nuda. Plus weźcie poprawkę na to, że to są klipy kawałków, w których jest najwięcej akcji w filmie, reszta może być przygnębiająco-plumkająca
Ale w filmie w kontekście całości może być spoko.

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Tja. Glissanda na harfie skrzyżowane z plumkaniem na fortepianie przez 2/3 ścieżki dźwiękowej.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jeśli do tego sprowadzasz Desplata to nie bardzo się na nim znasz
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Bo się na nim nie znam prawdę mówiąc. Francuski kompozytor z dużym wykształceniem robiący stopniowo karierę w Hollywood, mający bogate doświadczenie w graniu na różnych instrumentach i słynący ze swego charakterystycznego stylu muzyki jaką tworzy. Natomiast co do krytykowanej wypowiedzi, to radzę spojrzeć na post znajdujący się bezpośrednio nad moim poprzednim wpisem/komentarzem/postem.Paweł Stroiński pisze:Jeśli do tego sprowadzasz Desplata to nie bardzo się na nim znasz
hp_gof pisze:Jak dla mnie trochę nuda. Plus weźcie poprawkę na to, że to są klipy kawałków, w których jest najwięcej akcji w filmie, reszta może być przygnębiająco-plumkającaAle w filmie w kontekście całości może być spoko.
qnebra pisze:Tja. Glissanda na harfie skrzyżowane z plumkaniem na fortepianie przez 2/3 ścieżki dźwiękowej.
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Nie za wcześnie na jakiekolwiek oceny?
Score jest już na spotify, lecz nie u nas.
Wiadomo w jakim kraju/krajach jest dostępny?Mystery pisze:Score jest już na spotify, lecz nie u nas.
Z tego co mi wiadomo w US&A.Templar pisze:Wiadomo w jakim kraju/krajach jest dostępny?Mystery pisze:Score jest już na spotify, lecz nie u nas.
Dzięki, rzeczywiście jest w USA, już sobie słuchamMystery pisze:Z tego co mi wiadomo w US&A.

I tak po pierwszym odsłuchu stwierdzam, że Wawrzek dobrze wszystko przewidziałWawrzyniec pisze:Dostaniecie mnóstwo underscore'u, ciężkiej muzyki i ilustracyjności i na tym to się skończy. Nie nie chcę tutaj psuć dobrej zabawy, ale tylko ostrzegam przy zbyt mocnym pompowaniem balonika, aby potem nie poczuć wielkiego zawodu.

Podesłałem paru osobom loginy i hasła do Spotify z Godzillą, jak ktoś jeszcze chce to niech da znać na PW

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ok jestem na pierwszym etapie słuchania, ale tytułowy numer rozpoczynający to przerżnięte do bólu Cloverfield. Znakiem tego będzie ładna wyliczanka temp tracków 

Ten pierwszy utwór to już był w całości dostępny jakiś czas temu jako ten "bonus track". Pojawia się też w paru utworach to co było i w sumie to nadal jest dostępne na oficjalnej stronie filmu.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Jakoś mi to bokiem przeszło, ale teraz jak posłuchałem to szok.