Hans Zimmer
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Hans Zimmer
Hans ubiera się na czarno, pokazuje się z czarnymi, angażuje się w filmy o czarnych. No to pozostało mu już tylko iść odwrotną drogą do Michaela Jacksona. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
To prawda. Zimmer już nie jest taki gruby jak przed tygodniem.
- Wojteł
- John Williams
Taką droge opiera każdy biały raperKoper pisze:Hans ubiera się na czarno, pokazuje się z czarnymi, angażuje się w filmy o czarnych. No to pozostało mu już tylko iść odwrotną drogą do Michaela Jacksona.

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hej, a jak ja sam o tym pisałem to zostałem wyśmiany, że sobie coś ubzdurałem. W sumie Michael Jackson głęboko chciał być białą dziewczynką tak też w tym przypadku niestety różne dziwne myśli nachodzą.Koper pisze:Hans ubiera się na czarno, pokazuje się z czarnymi, angażuje się w filmy o czarnych. No to pozostało mu już tylko iść odwrotną drogą do Michaela Jacksona.

W sumie kolejnym punktem, który może potwierdzić tę tezę jest samochód, jakim Zimmer jeździ. Jeżeli wyjdzie na to, że to ten, to raczej wszystko jasne:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Eeeeee? Cóż to za rewelacje rodem z Faktu, a raczej powinien powiedzieć Bilda?Wawrzyniec pisze:W sumie Michael Jackson głęboko chciał być białą dziewczynką

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Żeś odkopał. Przecież to jest starsze od internetu.Kaonashi pisze:Trudno mi powiedzieć czy to jest powszechnie wiadome, niemniej chyba warto zlinkować i obczaić podobieństwa
nie, tylko stoi przy Keysowej która jest od niego grubsza i ot mamy złudzeniehp_gof pisze:Jakoś tak przez tego Spideya odmłodniał

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja tam sam staram się być zawsze bardzo elegancki wobec kobiet, ale niestety po części muszę Adamowi przyznać rację. Główny problem z Alicią Keys to jest taki, że ma dość masywne nogi i ubierając mini niestety jeszcze bardziej je eksponuje. I naprawdę nogi Zimmera wyglądają na zdecydowanie chudsze.Adam pisze:nie, tylko stoi przy Keysowej która jest od niego grubsza i ot mamy złudzenie
#WinaHansa #IStandByDaenerys