Może zacznij od zaciągnięcia żaluzji na nochp_gof pisze:Dlatego nigdy nie loguję się na spotify przez facebooka, bo nie chcę być inwigilowany i nie chcę żeby ludzie wiedzieli czego słucham
Alexandre Desplat - Godzilla (2014)
-
Mefisto
Re: Alexandre Desplat - Godzilla (2014)
- Wojteł
- John Williams
Kaonashi pisze:Toć przecież w reklamach pomiędzy kawałkami co chwilę babeczka mówi jak ustawić tryb prywatny, żeby nikt nie widział co włączyłeś. No chyba, że masz premiumhp_gof pisze:Dlatego nigdy nie loguję się na spotify przez facebooka, bo nie chcę być inwigilowany i nie chcę żeby ludzie wiedzieli czego słucham
na premium też się na początku ustawia opcje prywatności
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
No to tym bardziej nie wiem w czym ma Hapek problem 
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
ta sentencja to z youtube zaczerpnięta rozumiemhp_gof pisze:...w każdym razie wszystko w sztuce jest wtórne, wszystko się powtarza...
-
hp_gof
Wychodzi na to, że w Europie wydaje Sony. Czy to oznacza, że dostaniemy płytkę za 4 dychy?
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
tak, pod koniec maja ma być premiera u nas.hp_gof pisze:Wychodzi na to, że w Europie wydaje Sony. Czy to oznacza, że dostaniemy płytkę za 4 dychy?
no chyba że sony nagle zmieni politykę cenową na starą
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Jak to pod koniec maja? Przecież premiera filmu jest nawet w PL w połowie maja... Czemu oni zamierzają czekać z wydaniem scoru dodatkowe 2 tygodnie?
bo to polska? weź nie przesadzaj że tydzień czy niecałe dwa Cię zbawią, no bez jaj 
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2014 21:29 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
Wawrzyniec pozamiatał 
Kurde nie ten temat 
-
hp_gof
Oczywiście, że mnie zbawią dwa tygodnie, ja chcę płytę kupić 13-ego (w dniu premiery scoru), góra 16-ego maja (w dniu premiery filmu)! Wszędzie tak wychodzi, a mimo że u nas jest niby produkowana, to jest opóźnienie. Domyślam się, że pewnie wycieknie wcześniej czy nawet będzie punktualnie dostępna na spotify, ale mam to gdzieś! Znasz dokładną datę? Czy tak gdybasz?