Skądże znowu.
Mam nawet dobrego kolege, który jest gejem i lubię go i traktuje jak każdego innego i podoba mi się twoja złośc hp-gofie.
Jak jestem z nim w towarzystwie to żartujemy sobie z gejów na tym samym poziomie co w moim poście, który cię tak wkurwił, że chciałbyś mi teraz wykurwic prosto w ryj!!
O to chodzi!!!!! Broń swoich racji na każdym polu walki. Poczuj, że żyjesz i obudź w sobie skurwiela
Aha i dodam,że jak chcesz uslyszec coś osobistego to ci powiem, że nie wzrusza mnie twoja obrona Częstochowy.
Moja buntowniczośc na przestrzeni ostatnich lat stała się na tyle namacalna, że ja sam stałem się przedmiotem sporów o moje preferencje seksualne na wskutek dużej ingerencji w wywieranie wpływu na środowisko ludzi w moim wieku. Nie jestem rzecz jasna świadom tego do jakiego stopnia doprowadziłem do okoliczności zoogniskowania się takiej anomalii perturbacyjnej ( wiem, to terminologia pseudonaukowa w para-psychologii i bełkot) w związku z konfliktem z osobą mi bliską, która ma dużą ilośc pieniędzy w przeciwieństwie do mnie i jest rzecz jasna bardziej uprzedzona do świata ode mnie i mimo dramatycznych zdarzeń wciąż proponuje mi na poziomie podświadomości rywalizacje ze mną o nazwijmy to przysłowiową korone i władze.
Konsekwencją takiej rywalizacji jest życie w ogromnym stresie i narażanie się na uprzedzenia ze strony ludzi, którzy pasjonują się rywalizacją, która jest poza nimi.
To narazie tyle hp-gofie. Nie przyjmuję przeprosin.