Z całym szacunkiem: bo co?Wawrzyniec pisze:P.S. Z moim całym szacunkiem uprzejmie i bardzo kulturalnie grzecznie proszę, aby się od "Pirates of the Caribbean" Zimmera i "Transformers" Jablonsky'ego odpieprzyć
Najlepsza współczesna muzyczna trylogia
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oczywiście nie wiem co tam się kłębi w Mystery'ego głowie, ale mając na myśli współczesne trylogie, chodziło mu chyba o te od przełomu 1999/2000 do dzisiaj. A więc "Indiana Jones", który jest teraz tetralogią odpada, podobnie jak "Back to the Future" czy też klasyczne "Star Wars". Chociaż w sumie "Star Wars" można byłoby z tej listy też wyrzucić, gdyż to nie jest trylogia, a Saga. Ale rozumiem intencje Mystery'ego.
Dobra to ile głosów ma już Shore, jeśli można wiedzieć?
P.S. To był kubek z Vaderem. Z Yodą i szturmowcami jeszcze mam.
A o tym to jeszcze pomyślę.Wawrzyniec napisał:
P.S. Z moim całym szacunkiem uprzejmie i bardzo kulturalnie grzecznie proszę, aby się od "Pirates of the Caribbean" Zimmera i "Transformers" Jablonsky'ego odpieprzyć Wink
Z całym szacunkiem: bo co? RazzSmile
Dobra to ile głosów ma już Shore, jeśli można wiedzieć?
P.S. To był kubek z Vaderem. Z Yodą i szturmowcami jeszcze mam.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Właściwie to jest po ankiecie. Nic już się nie wydarzy.. Ale to wina Mysterego.
Mógł chociaż trylogię Sienkiewicza dać. 
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No nie wiem czy Shore miałby wynik 2-cyfrowy.Mystery Man pisze:Wiele by zmieniło, byłoby 13-1-1-1![]()
To wszystko wyjaśnia.A zresztą to staroć
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Shore ma też dlatego wynik dwucyfrowy, gdyż Adama dał jasno do zrozumienia, że ten kto nie głosuje na "Lord of the Rings", ten jest błaznem, który zasługuje na wielkiego LOLa.
Ja wiadomo ze względów osobistych nie głosowałem. A tym dwóm "innym" "LOLowatym" "dziwakom" serdecznie gratuluję wyłamania się i oddania dwóch dobrych głosów
Williamsa słucha się mega przyjemnie, jest magia, klimat, ciekawe tematy Moc, czegóż chcieć więcej 
Ja wiadomo ze względów osobistych nie głosowałem. A tym dwóm "innym" "LOLowatym" "dziwakom" serdecznie gratuluję wyłamania się i oddania dwóch dobrych głosów
No pewnieJa głosowałem na nową Trylogię SW bo jako całość, dla mnie jest przyjemniejsza w odsłuchu niż ponad 3 godziny Howarda bo to już umęczyć potrafi.
#WinaHansa #IStandByDaenerys