Wyczekiwany przez niego projekt Jonah Hex zmienia kompozytora. Miejsce Powella zajął Beltrami.
FuckMystery Man pisze:Wawrzyniec się ucieszy![]()
Wyczekiwany przez niego projekt Jonah Hex zmienia kompozytora. Miejsce Powella zajął Beltrami.
A z Koprem pisaliśmy by uważać i ze spokojem podchodzić..Wawrzyniec pisze:I jeszcze po przeczytaniu tego newsa zamachnąłem się i strąciłem leżący kubek z gorącą herbatę. Oblałem się, poparzyłem się, a mój ulubiony kubek "Star Wars" stłuczony.
zgadza sięWawrzyniec pisze:Ależ oczywiście masz prawo wyczekiwać
nie zgadza siei cieszyć się na ten score
rzadko kiedy podajesz szity, a i ja chyba nigdy nie pisałem że są szity - fakt że zdarzyło Ci się peanować Anioły czy Sherloka, które akurat szitami są, nie znaczy że zawsze wszystko z góry neguję bo jestem ot niby zły i niedobry i bohater tępiący Wawrzyńcatak jak ja na moje shity.
O rety z jednej strony dziękuję, a z drugiej trochę niefajnie, że moje zachowanie kojarzy się z niektórymi politykami i opcjamiAdam Krysiński pisze:Ja po prostu jestem drażliwy na sianie populistycznych zagrywek że coś jest muzycznie najgenialniejsze w historii wszechświata itp itd - ale to też nie Twoja wina, tylko polityki i kraju w którym żyję i który mnie właśnie takimi populusami wkurza i niszczy