Jest tylko jedno rozwiązanie tej dysproporcji: do następnego odcinka trzeba będzie nadrobić zaległości jeśli chodzi o muzykę z gier

.
A tak na serio to faktycznie zgadzam się z Kaonashim. A jeśli już o mnie chodzi, to niestety moja znajomość muzyki z gier jest, nie ma co ukrywać, mizerna (ilość ścieżek, które znam, mozna by na palcach jednej ręki policzyć

. Zresztą w gry komputerowe też nie gram bo mnie to po prostu nie interesuje). A sam fakt, że tylko Mystery i Templar odpowiadają na zadane przez siebie zagadki z gier, IMO nie wynika z samego braku znajomości tego tematu, co z braku zainteresowania tym tematem (choć jedno z drugim się wiąże) - przynajmniej tak jest w moim przypadku. Wszak większość zadawanych tu zagadek z filmów i seriali nie są innym uczestnikom znane, ale jakoś publikowane podpowiedzi mobilizują do poszuiwań. Z grami niestety jest inaczej - jak się już jakaś zagadka pojawi to posłucham sobie, a nóż mi się coś tam spodoba (co jest na plus), i tyle, jakoś potem szukać co to i z jakiej gry to pochodzi, za bardzo mi się już nie chce