Hans Zimmer
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: Hans Zimmer
takie produkty to może działały w 17 wieku
teraz to został Wawrzyńcowi tylko xanax 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Znaczy się ja znam te tabletki i nie są one złe:

Xanax i wszelkie takie chemiczne i wszelakie pastylki to raczej lepsze na jakieś wizje i odloty. Ale w sumie nie mówię "nie" wszelkim nowościom, więc jeżeli Xanax ma być dobry, to czemu nie, zwłaszcza, że do listopada jeszcze trochę czasu jest.

Xanax i wszelkie takie chemiczne i wszelakie pastylki to raczej lepsze na jakieś wizje i odloty. Ale w sumie nie mówię "nie" wszelkim nowościom, więc jeżeli Xanax ma być dobry, to czemu nie, zwłaszcza, że do listopada jeszcze trochę czasu jest.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra tym razem nie tabletki uspokajające, ale jakieś dobre informacje odnośnie "Interstellar". Hans Zimmer w wywiadzie dla GQ powiedział:
Naturalnie nic mnie nie zaskoczy, ale też naiwnie wierzę, że przy takim procesie, jest mniejsze ryzyko, że kompozytor dojdzie do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem będzie zerżnięcie jakiejś swojej wcześniejszej kompozycji czy też założenie zespołu.
Oczywiście nigdy nic nie wiadomo, ale jestem trochę spokojniejszy. Jednocześnie jestem jeszcze bardziej podekscytowany co też mnie będzie w listopadzie czekać.
I takie mi się podejście podoba i słusznie pokładam całą nadzieję w Nolanie. Nie tylko jest to motywujące, ale też pobudza kompozytora do myślenia i miejmy nadzieję ciekawego procesu twórczego.All I will say is this: before I began, last January, Chris said to me, 'Hans, I will write one page of text for you. And you will give me just one day. Just write whatever comes to you from this one single page."
"It (the page) wasn't about the film... in a peculiar way, what Chris wrote down that day, and what he wanted from me, had more to do with my story than the plot of the movie. He knows how to get under my skin. That's the game we play."
Naturalnie nic mnie nie zaskoczy, ale też naiwnie wierzę, że przy takim procesie, jest mniejsze ryzyko, że kompozytor dojdzie do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem będzie zerżnięcie jakiejś swojej wcześniejszej kompozycji czy też założenie zespołu.
Oczywiście nigdy nic nie wiadomo, ale jestem trochę spokojniejszy. Jednocześnie jestem jeszcze bardziej podekscytowany co też mnie będzie w listopadzie czekać.

Hans performs with Pharrell Williams on Saturday Night Live tonight! Tune in at 11:30pm PST.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Cóż, komentować to szkoda, pośmiać się można 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No cóż...
A było tak ładnie i napuszenie, a teraz wszyscy się śmieją.
A było tak ładnie i napuszenie, a teraz wszyscy się śmieją.

Ja od dłuższego czasu podejrzewałem, że Hansu nie wie do czego pisze muzykę, ale żeby do tego stopnia?
http://stopklatka.pl/-/111609629,nawet- ... lmu-nolana

http://stopklatka.pl/-/111609629,nawet- ... lmu-nolana
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: