Bez dwóch zdań to najlepsze jakościowo słuchawki douszne jakie miałem i muszę sobie kupić takie same! Wytrzymały mi ponad 5 lat i właśnie dzisiaj w nocy, w trakcie słuchania Ifukuby, dopełniły swego żywota

Przyzwyczaiłeś się do tego dźwięku i dlatego uważasz, że jest OK. To samo z wygodą użytkowania. Obecnie są dużo wygodniejsze ponieważ mają wymienne wkładki. A co do trwałości, cóż gdzieś w szufladzie leżą działające Soniacze, które mają ze 20 lat. I też je kiedyś używałem 16 godzin na dobę a nawet w pracy....mrcn24 pisze:Bez dwóch zdań to najlepsze jakościowo słuchawki douszne jakie miałem i muszę sobie kupić takie same!
Chyba MDR-E931SP/S, ewentualnie MDR-E931LP/S jeśli masz kątowy jack:mrcn24 pisze:Podepnę tu: czy któryś z forumowiczów może kojarzy co to za model słuchawek sony?:
Bez dwóch zdań to najlepsze jakościowo słuchawki douszne jakie miałem i muszę sobie kupić takie same! Wytrzymały mi ponad 5 lat i właśnie dzisiaj w nocy, w trakcie słuchania Ifukuby, dopełniły swego żywota
http://pclab.pl/art55837.htmlTemplar pisze:Z dokonałowych: NuForce NE-600X ; SoundMAGIC PL30 ; Brainwavz Beta. Z pchełek: Sennheiser MX 470
Ghostek pisze:Genius wypuścił kiedyś linie głośników, do których żadne kolejne nie miały startu, a były to 2000x. Chińszczyzna jak się patrzy, ale grało zaskakująco miło
Szkoda że już nie produkują
Ale jak już idziesz w takie cóś to mógłbym Ci polecić Microlaby SOLO 6c. Pod kompa jak znalazł, choć zdecydowanie droższe niż Geniusy.
Ale po co? Najpierw chciałeś kupić odtwarzacz Blu, później jakieś lepsze stereo - klocki lub małą wieżę. Wydawało mi się, że poleciłem Tobie coś konkretnego, co powinno zapewnić wszystkie opcje. Podesłałem Ci na maila najnowsze Audio z testami mini systemów byś wiedział co i za ile się teraz produkuje oraz jakie są możliwości danego sprzętu....lis23 pisze:Trochę droższe a dla mnie nawet te 320 zł to sporo, poza tym, Genius trochę ładniejszy ale do kompa chyba trochę za duże, myślę, żeby je zakupić kiedyś pod tv.
Wiesz, BD czy zestaw audio to na razie sfera marzeń a głośniki pod PC mogą się okazać wymuszonym musemKrzysiek pisze:Ale po co? Najpierw chciałeś kupić odtwarzacz Blu, później jakieś lepsze stereo - klocki lub małą wieżę. Wydawało mi się, że poleciłem Tobie coś konkretnego, co powinno zapewnić wszystkie opcje.lis23 pisze:Trochę droższe a dla mnie nawet te 320 zł to sporo, poza tym, Genius trochę ładniejszy ale do kompa chyba trochę za duże, myślę, żeby je zakupić kiedyś pod tv.