Dario Marianelli
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Dario Marianelli
widzę że już go nigdzie nie chcą skoro się bierze za akcyjniaki klasy B - ciekawe, inni hambitni to by się przecież obrazili na takie propozycje dotąd zarezerwowane dla Brajana i RCP 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale my tutaj nie o akcyjniakach, ale o animacji podklatkowej rozmawiamy. Tak sądzę.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
a news o tym że robi jakiegoś akcyjniaka pokroju tej kupy ze Stathamem i Buzkową? - jedyna nadzieja w rezyserze bo robi to Simon West, od EX 2 
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Akurat to, że go wzięli do kina akcji świadczy o tym, że coraz bardziej go chcą. Robi jeszcze animację i adaptację Piotrusia Pana...
To chyba nie są złe plany na rok, co?
To chyba nie są złe plany na rok, co?
czy ja wiem... starałem się obejrzeć tego Hummingbird ale nie dotrwałem do końca - choć fakt, rto była raczej wina Buzkowej 
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Pojawił się zwiastun Pana. WOW
Ale Dario będzie miał pole do popisu
http://stopklatka.pl/zwiastuny/-/141197 ... zwiastunie
http://stopklatka.pl/zwiastuny/-/141197 ... zwiastunie
WOW? Chyba WTF? 
-
hp_gof
Duet Wright-Marianelli wymiata, więc nie mogę się doczekać
Kurde, rok 2015 zapowiada się obłędnie! A zajebisty rok 2014 jeszcze się nie skończył! 
Panieeee kochany, wszystkich pogodzi 24.10.2015 Mister Newman. Thomas Newman. 
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
No jakoś Skyfall mnie nie przekonało ostatnio. I nie da się tego zwalić na karb hiszpańskiego dubbingu. Po prostu jego muzyki zbyt dobrze nie trawię
Jeszcze będziemy mieli Papę Dżona... Łohohoho, dobry rok 
-
Templar
A co takiego zajebistego jest w tym roku, ja ledwo jestem w stanie ułożyć top10, muszę wciskać do tego albumy, które mimo wszystko mają sporo wad. Pod względem utworów to już lepiej to wygląda, bo nawet kupowate score'y miały czasem rewelacyjne kawałki jak np. End-Titles w Herkulesie, ale takich albumów do których w całości jestem w stanie powrócić to może z 6 się znajdzie w tym roku.hp_gof pisze:A zajebisty rok 2014 jeszcze się nie skończył!
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ten rok jest lepszy niż dwa poprzednie razem wzięte.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
-
Templar
Lol, nope. I w 2012 i w 2013 było lepiej, w tym roku jedna wielka chujnia z grzybnią.