Oscary 2014
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Oscary 2014
Ano ładnie, ale tę piosenkę powinna śpiewać Anne Hathaway tym bardziej, że ma wystąpić w biografii Judy Garland.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Dokładnie może przewidywalnie, ale zasłużenie. Jak na razie jakaś niespodzianka była tylko w kategorii dokument, spodziewałem się wygranej Act of Killing.Templar pisze:No, a co wolałbyś jakieś faile? We wszystkich tych kategoriach co były to faworyci nie mieli praktycznie żadnej konkurencji, także wolę przewidywalne rozdanie, niż faile, po których wszyscy będą się tylko pytać - "WTF?"hp_gof pisze:To są najbardziej przewidywalne Oscary EVER! W poprzednich latach do tej pory bym już chybił kilka razy, a do tej pory wszystko tak jak się spodziewałem...
Owacja na stojąco dla Pink, będzie Oscar

Nie wiem czemu podłożyli podłożyli muzykę ze Spidermana Hornera pod Kapitana Amerykę 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tego też nie wiem, ale fajne te filmiki i tam słyszę dobrego Zimmera. Oczywiście mógłby być głośniejszy, ale jest OK.
Zaraz się okaże, że na gali zagrali wszystko, oprócz Iron Mana 3

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A w ogóle Panowie to uważam, że powinniśmy wszyscy pochwalić wielkiego nieobecnego tej Gali, a mianowicie: Marka. Na pewno chciałby on to oglądać, ale tak ciężko pracuje, tak dba o forum, że po prostu nie miał czasu. Mam nadzieję, że też uważacie, że Marek jest najlepszy i to jemu najbardziej należą się te wszystkie Oscary? Podlizuję się, co by tego nie skasował jutro.
A Kilara nie pokazali, to dziady jedne
Możecie dopisać całą Akademię na tę listę osób, które nie wspomniały o nim.

Nie słyszałemTemplar pisze:Przecież leciał fragment z IM3 gdzieś tam na początku gali

Nie było Kilara w In Memoriam

Przecież on ogląda Oscary, tylko tu się nie lansuje
[Marek]
Resnaisa też nie zdążyli pokazać, brak Kilara to fail.

Resnaisa też nie zdążyli pokazać, brak Kilara to fail.
Ostatnio zmieniony pn mar 03, 2014 05:04 am przez hp_gof, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A to dlatego Wojtek nie ogląda. Przewidział taką sytuację i strzelił focha zawczasu. 

No bo jakby zobaczył co tu się odpierdala, to zanim by skończył kasować ten burdel to by się gala skończyła.hp_gof pisze:Przecież on ogląda Oscary, tylko tu się nie lansuje[Marek]
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"12 Years (uśmiech) A Slave" - Goldie Hawn, mnie rozwaliła.