Żale forumowiczów

Nikt nie jest nieomylny i każdemu zdarzają się pomyłki. Jeśli masz jakieś uwagi, pomysły, sugestie, lub może dostrzegłeś jakieś błędy? Podziel się tym z nami. Na pewno redakcja rozważy wszelkie propozycje i komentarze.
Wiadomość
Autor
hp_gof

Re: Żale forumowiczów

#241 Post autor: hp_gof » wt lut 25, 2014 21:33 pm

Wawrzyniec pisze: Obrazek
Zajebiste zdjęcie! Skąd je wytrzasnąłeś? :)
Wawrzyniec pisze:W ogóle za mało uwagi poświęca się możliwym gniotom, nie wspominając, że za dużo wszędzie merytorycznych dyskusji.
Do tego widzę, że wiele tutaj deprecjonuje wartość prestiżowych nagród wywyższając nagle IFMCA, jako najważniejsze i największe nagrody we Wszechświecie. Czy gdzieś nie zatracił się zdrowy rozsądek?
Widząc co się dzieje, chyba pora wyjść z cienia The Dark Wawrzek Rises :!: :wink:
Nikt nie broni Ci przecież pisać na swoje ulubione tematy. Ja nie wchodzę w wątki na forum, które mnie nie interesują i nie przeszkadza mi, że ktoś w nich pisze dużo. Nie rozumiem problemu. Przecież żeby coś przeczytać na forum, nie musisz przeczytać najpierw dziennej dawki desplatowskich niusów :P No chyba, że zżera Cię zazdrość, że gościu dużo pisze (jakby to kurna była nowość). Przez cały poprzedni rok na forum o Desplacie była cisza, to było dobrze? A jak w tym roku ma oprócz dwóch prac, które już się ukazały jeszcze 5, a dwie kolejne dzisiaj zostały ogłoszone, to już wprowadzamy limity? No nie moja wina, że się nałożył na siebie sezon oscarowy (gadanie o Philomenie) i Olo się non stop promuje (przypomina to PR Hansa), jak i premiery dwóch filmów i scorów w okresie jednego miesiąca - MM/GBH plus zaległa premiera filmu Philomena.
Deal with it ;)

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#242 Post autor: Wojteł » wt lut 25, 2014 21:37 pm

Różnica jest taka, że Desplat jest na forum w dwoch tematach jemu poświęconych, a Zimmer jest w każdym możliwym temacie i dziale.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#243 Post autor: Adam » wt lut 25, 2014 22:10 pm

Brajan też był tylko w swoim temacie (z którego nawet tam był kasowany - kuriozum - mimo że to jego temat był!) albo w temacie jego płyt - a oburzeni pyszczyli :P no ale w końcu Olo ulubiony kompozytor Marka Łacha nie, wiec się go nie tyka :P a co tam jakiś Brajanek wyrobnik...

a Olo reklamuje Della? słabe to :P
#FUCKVINYL

hp_gof

#244 Post autor: hp_gof » wt lut 25, 2014 23:03 pm

Wrzucałem chyba tylko jak Clooney i spółka gwizdali na konfie na Berlinale główny motyw z Monuments Men, ale to było na temat! :mrgreen: Nawet dziennikarka próbowała udowodnić, że to z Prokofiewa :P Szkoda, że Olka nie było! Ciekawe co by na to powiedział :P

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#245 Post autor: Adam » pn maja 12, 2014 21:03 pm

Wawrzyniec ma za duże logo w stopce :P
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#246 Post autor: Wawrzyniec » śr maja 14, 2014 18:19 pm

Adam pisze:Wawrzyniec ma za duże logo w stopce :P
Sprawdźcie mi mniejsze to nie będzie takie duże. Nie mam nic przeciwko mniejszemu bannerowi. Ale najważniejszy może być cieńszy, ale musi być długi.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#247 Post autor: Koper » śr maja 14, 2014 18:23 pm

W ogóle jako przykładny mieszkaniec RFN to powinieneś mieć tam BayernStellar albo BorussiaStellar a nie Inter Mediolan promujesz. :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#248 Post autor: Wawrzyniec » śr maja 14, 2014 18:26 pm

Na początku lat 90tych Inter Mediolan słynną, grało tam wielu zawodników z Niemiec. :P

Ale też dobrze, że mi przypomniałeś, gdyż niedługo na mundial trzeba będzie kolejne stopki dołożyć. :wink:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Marek Łach
+ Jerry Goldsmith +

#249 Post autor: Marek Łach » śr maja 14, 2014 18:56 pm

A to jakaś ściśle tajna technologia pozwala na zmniejszanie plików graficznych na komputerze, że Wawrzyniec nie może sobie zmniejszyć baneru? :P

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#250 Post autor: Koper » śr maja 14, 2014 19:00 pm

Może w Niemczech nie wolno tego robić? :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#251 Post autor: Kaonashi » pt maja 30, 2014 13:23 pm

Fragment biografii Hisaishiego z filmmusic.pl:
W roku 1982 kompozytor wydał swój pierwszy solowy album Information, a także rozpoczął swoją przygodę z filmem przy okazji The Wizard Of Oz.
Pierwszym solowym albumem był "Mkwaju" i został wydany w 1981 roku. Information było drugie w kolejności.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

Awatar użytkownika
Marcin
Początkujący orkiestrator

#252 Post autor: Marcin » pt maja 30, 2014 14:00 pm

Kaonashi pisze:Fragment biografii Hisaishiego z filmmusic.pl:
W roku 1982 kompozytor wydał swój pierwszy solowy album Information, a także rozpoczął swoją przygodę z filmem przy okazji The Wizard Of Oz.
Pierwszym solowym albumem był "Mkwaju" i został wydany w 1981 roku. Information było drugie w kolejności.
Zgadza się :D Nawet oba te albumy przesłuchałem 8)

Trzeci, a-bet City, zresztą też - mój ulubiony. Ta elektronika a'la Arion Image Album jest wyborna 8) :wink:
Ostatnio zmieniony pt maja 30, 2014 14:05 pm przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Będę szczery, Tylko Jerry 8)

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#253 Post autor: Kaonashi » pt maja 30, 2014 14:09 pm

Mkwaju to bardzo dobry album, ale za Information średnio przepadam. Z resztą tytułowy track to zrzyna z Terry'ego Rileya.

EDIT: Bardzo chętnie pogadam o tych albumach, ale w innym temacie :wink:

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#254 Post autor: Paweł Stroiński » śr lis 12, 2014 19:08 pm

Za jakąś godzinę-półtorej zamknę forum na kilkanaście minut, bo trzeba zrobić update do najnowszej wersji. Przy okazji zrobię też update tapatalka.

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#255 Post autor: Kaonashi » śr lis 12, 2014 19:47 pm

No właśnie, przede wszystkim to by się przydał update czasu :)

ODPOWIEDZ