Mefi jesteś ingenius!! Przecie to muza z reklamy świerkowego płynu do kąpieliMefisto pisze:jak dla mnie to brzmi jak jakiś podkład pod film dokumentalny o rośnięciu sosen
Jaka to melodia? ODCINEK 4: Black Tuesday
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra, jak widać nikt nie ma odwagi, aby strzelić i znowu ja muszę jako pierwszy iść na odstrzał. Dobra miejmy to już za sobą:
Malcolm Arnold
"Nine Hours to Rama"
Kompozytor nie jest Amerykaninem, a film jest produkcją amerykańsko-brytyjską, a więc z dwóch innych kontynentów. Zgadza się, a po za tym na soundtrackcollector ten score ma dwie gwiazdki, więc coś czuję, że dobrze trafiłem
Malcolm Arnold
"Nine Hours to Rama"
Kompozytor nie jest Amerykaninem, a film jest produkcją amerykańsko-brytyjską, a więc z dwóch innych kontynentów. Zgadza się, a po za tym na soundtrackcollector ten score ma dwie gwiazdki, więc coś czuję, że dobrze trafiłem
Ostatnio zmieniony śr mar 17, 2010 19:52 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To by była zbyt duża podpowiedź, bo przecież są filmy, w których nie ma aktorów jako takich.Wawrzyniec pisze:No tak, teraz to już wiem zdecydowanie więcej. Niech no zgadnę, a kolejna podpowiedź będzie brzmiała:
"W filmie tym grają aktorzy"![]()
![]()
Niestety.Wawrzyniec pisze:Malcolm Arnold "Nine Hours to Rama"
Tyci, tyci..Kompozytor nie jest Amerykaninem, a film jest produkcją amerykańsko-brytyjską, a więc z dwóch innych kontynentów. Zgadza się, a po za tym na soundtrackcollector ten score ma dwie gwiazdki, więc coś czuję, że dobrze trafiłem
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mów za siebieVPFreeMan pisze:Hehe a ja coś czuję, że my będziemy mieli większy ubaw z Twojej drugiej podpowiedziBucholc Krok pisze:Coś czuję, że po drugiej podpowiedzi będę miał jeszcze większy ubaw..
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Są tu osoby, które moim zdaniem mają większe szanse na odgadnięcie tej zagadki ponieważ akurat (jak zauważyłem) bardziej interesują się tą tematyką... 
Ostatnio zmieniony śr mar 17, 2010 20:21 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Chcesz się licytować, kto będzie miał większy?VPFreeMan pisze:Hehe a ja coś czuję, że my będziemy mieli większy ubaw z Twojej drugiej podpowiedzi
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ewentualna podpowiedź po 19.
2 podpowiedź
Kompozytor urodził się w kraju wyspiarskim w pierwszej połowie XX wieku. Już nie żyje.
Film powstał w 2 połowie XX wieku. Jest z gatunku horror.
IMDB podaje 2 reżyserów.
2 podpowiedź
Kompozytor urodził się w kraju wyspiarskim w pierwszej połowie XX wieku. Już nie żyje.
Film powstał w 2 połowie XX wieku. Jest z gatunku horror.
IMDB podaje 2 reżyserów.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Takimi sprawami proponuję się nie zajmować, bo zwariujemy.
Jeśli teraz jest napisane, że ktoś się urodził w Angoli w 1970 roku to przecież nie będziemy szukać po wikipediach i przyjmować, że skoro Angola uzyskała niepodległość w 1975r., a wcześniej była kolonią Portugalii to kompozytor jest Portugalczykiem! Nawet jeśli tak było to proponuję przyjąć aktualny układ polityczny. Chyba, że ktoś ma inne zdanie?
Co do kompozytora, który skomponował zagadkę IMDB wypowiada się jednoznacznie i na tym się skupmy.
Co do kompozytora, który skomponował zagadkę IMDB wypowiada się jednoznacznie i na tym się skupmy.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: