SZACUN :D
Re: SZACUN :D
No to 4 lata. Najwidoczniej natknąłem się na powtórkę 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
tu masz inne ujęcia z 3 dni turnieju, wygląda b.dobrze i jest w pełni zdrowia i sił.. nie wiem kto tu wygląda gorzej 

#FUCKVINYL
Ok, woda z Graala jednak dalej działa 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Seana można spotkać w NY albo w Nassau na przechadzkach po mieście regularnie, stale są foty z ulic made by paparazzi. nie bardzo rozumiem do dziś sens tego wypięcia się na oficjalne eventy 2 czy 3 lata temu, skoro prywatnie się buja po mieście stale.
#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Na tych Igrzyskach zdobyliśmy już 2 razy więcej złotych medali niż na wszystkich poprzednich razem wziętych
A tu jest jeszcze parę szans, Kowalczyk na 30km, drużyna skoczków, drużyny panczenistów i panczenistek, a juto też indywidualnie panczenistki, może Katarzyna Bachleda-Curuś sprawi niespodziankę 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Może jeszcze biatlonistki w biegu masowym coś ugrają? ( mamy tam dwie zawodniczki ).
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Taka drobna, ale fajna ciekawostka. Ostatnio oglądałem 10 odcinek serialu Almost Human, który zaczynał się od "Song for the Unification of Europe" naszego Zbycha
Twórca serialu musi ją chyba lubić, bo wcześniej leciała w poprzednim jego serialu, ostatnim sezonie Fringe. A samo użycie było dość dziwne, bo scena, przypominała nieco Podwójne życie Weroniki, gdzie grał wtedy koncert Van den Budenmayera, ale ogólnie i tak jest sympatycznie, że w przyszłości będą słuchać Preisnera 

- Wojteł
- John Williams
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Marcin
- Początkujący orkiestrator
Mnie to bardziej wygląda na skrzyżowanie Howarda z Shyamalanem
Będę szczery, Tylko Jerry