Jack Ryan: Shadow Recruit - Patrick Doyle
Re: Jack Ryan: Shadow Recruit - Patrick Doyle
Wolałbym jednak, żeby Doyle brzmiał jak Doyle
No ale z drugiej strony taki projekt.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
znów będzie nieudolnie podrabiał coś czego nie umie robić... ale co tam, ważne że będzie russian chór i reszta nieważna 

#FUCKVINYL
Kaonashi pisze:Wolałbym jednak, żeby Doyle brzmiał jak DoyleNo ale z drugiej strony taki projekt.
To nie lata 90 i na kolejne Życie Carlita nie ma co liczyć. Dla mnie świetnie się spisał w Thorze i Małpach i mam nadzieję, że tu będzie podobnie. A ruskiego chóru wcale być nie musi, może być wokaliza i to w jednym trackuAdam pisze:znów będzie nieudolnie podrabiał coś czego nie umie robić... ale co tam, ważne że będzie russian chór i reszta nieważna

Score wychodzi jutro w mp3, klipy:
http://www.amazon.com/gp/product/B00HSY ... s_sp_ps_dp
Trochę posłuchałem i jest tak jak pisał Clemmensen, choć brzmi to trochę jak taki nowoczesny polityczny thriller. Już widać, że będzie długo i nadto underscorowo, ale zobaczymy jak to się będzie łykać w całości.
Cały utwór "Ryan, Mr. President" z fotkami z sesji, nie no ten anthem jest prześwietny
http://vimeo.com/83548071
http://www.amazon.com/gp/product/B00HSY ... s_sp_ps_dp
Trochę posłuchałem i jest tak jak pisał Clemmensen, choć brzmi to trochę jak taki nowoczesny polityczny thriller. Już widać, że będzie długo i nadto underscorowo, ale zobaczymy jak to się będzie łykać w całości.
Cały utwór "Ryan, Mr. President" z fotkami z sesji, nie no ten anthem jest prześwietny

http://vimeo.com/83548071
Pierwszy score 2014 roku i pierwsze rozczarowanie. Niedawno po śmierci Kilara mówino, że nigdy nie zrobił by on kariery w USA, gdyż zawód kompozytora równa się tam z pójściem na kompromisy, no ale bez przesady, Doylowi udało się tu przemycić góra 2 utwory, reszta to tanie nowoczesne granie w stylu ostatnich prac JNH (Salt, Bourne), ciągła młócka na jedną modłę i ogromna szkoda, że całość nie była utrzymana w świetnym stylu "Ryan, Mr. President", szybko zapominam i czekam na Cinderella 2/5
a nie mówiłem?
ten gośc nie umie pisać takiej muzy, nigdy nie umiał i nie będzie. to nie kino dla niego! ehhh dobrali się z tym kumpel reżyserem, który też akcji robić nie umi i oboje ciągną ku dnu przez to równo 

#FUCKVINYL
Jaki film i producenci, taka muzyka. Oczywiście Horner coś by z tym zrobił.
taaa, zerżnąłby z połowy swojej dyskografii 

#FUCKVINYL
Poniekąd się zgodzę, Doyle nie umie pisać słabej muzy i właśnie od tego są Jabłońskie czy inni Dajawadiowie, żeby robili muzę do takich filmów, tu to by i Horner nie pomógł i to może dobrze, że ostatecznie nie zrobił Gry Endera.Adam pisze:a nie mówiłem?ten gośc nie umie pisać takiej muzy, nigdy nie umiał i nie będzie. to nie kino dla niego! ehhh dobrali się z tym kumpel reżyserem, który też akcji robić nie umi i oboje ciągną ku dnu przez to równo
Po tym jak zainspirowany był kompozytor pewnie tak, góra będzie akcyjniak w stylu Salt czy nowego Bourne'a, czyli do szybkiego zapomnienia.Adam pisze:pytanie czy film słaby?
ekranowa para wygląda jak z filmu dla nastolatków 

#FUCKVINYL
Z ciekawości puściłem sobie końcowy utwór tytułowy.
Jezu jakie techno dance. Dobrze, że Clancy umarł, bo jeśli film wygląda tak samo, to żal.us.

Jezu jakie techno dance. Dobrze, że Clancy umarł, bo jeśli film wygląda tak samo, to żal.us.
przecież to kręcił gość co w życiu filmu sensacyjnego nie oglądał 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Już kiedyś Brannagh takim zarzutom zaprzeczał. Co nie zmienia faktu, że muzycznie jest słabo, a szkoda, gdyż po "Planecie Małp" sądziłem, że Doyle odnalazł się w takim nowocześniejszym brzmieniu.
#WinaHansa #IStandByDaenerys