Stoker (2013) - Clint Mansell
Re: Stoker (2013) - Clint Mansell
No, ale czy to aby na pewno zrobiono w MM? Soundtracku z tej Śnieżki chyba u nas nawet nie wydano, no i Wawrzek mówi, że zafoliowane było, pytanie tylko jak, czy oryginalnie w folię z paseczkiem, czy w taką w jaką każdy market może zafoliować
Akurat tego wpadki to często zdarzają się po stronie wydawców/tłoczni, ja kupiłem kiedyś np. 2 gry bez płyt (przy jednej okazało się, że wszystkie pozostałe egzemplarze w sklepie też były bez płyty, jakaś całkowicie wadliwa seria), i 3 razy wpadki przy filmach - 2 razy przy wydaniach 2DVD były dwie takie same płyty i raz miałem płytę bez polskiej wersji językowej.

U mnie było identycznie jakieś 2-3 miesiące temu miałem większe zakupy w empiku. W zafoliowanym Stokerze znalazła się identyczna płyta, tzn. muzyka się zgadzała ale cover był taki jak u Ciebie na zdjęciu. Odesłałem do empika, przysłali nowy egzemplarz i uwaga znowu to samo, muzyka się zgadza cover inny. Na szczęście zwrócili pieniądze za płytę i koszt wysyłki do nich (jeszcze coś namieszali bo zrobili to 2 razy), a płyta jest u mnie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale masz wreszcie dobrą i też odpowiednio wyglądającą płytę? Gdyż ja nawet nie sprawdzałem, czy na tym krążku jest naprawdę Mansell, tylko od razu pojechałem do Media Marktu z reklamacją.
#WinaHansa #IStandByDaenerys