I mnie ten wybór jakoś nie razi. Wiadomo wolałbym "Gravity", ale lepiej niż "12 Years A Slave".

Hm, w sumie nie dyskutowaliśmy o kreacjach podczas tych Globów, ale jakoś nie wiem czy jakaś mnie szczególnie zachwyciła.

Wawrzyniec pisze:Hm, w sumie nie dyskutowaliśmy o kreacjach podczas tych Globów, ale jakoś nie wiem czy jakaś mnie szczególnie zachwyciła.
Zaraz? Przecież miały być o 14:00 czasu PL. I pod tym adresem też tak piszeswordfish pisze:Nominacje do Oscarów 2013 na żywo do obejrzenia już za chwilę na:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VDo7S4172o
I dobrze, że nie dała się nabrać. Ja to się zawiodłem na nim, niech się weźmie za robotę. Zobaczymy co pokaże w Spider-Man 2.Wawrzyniec pisze:Muszę przyznać, że całkiem mi ładny prezent Akademia tymi nominacjami sprawiła.![]()
Hej, Hans, coś chyba nie wyszło i jednak Akademia nie dała się nabrać na Twoje stare sztuczki.Ale głowa do góry i mówię to dosłownie, ku gwiazdom Hans, ku gwiazdom! Podążaj ku gwiazdom, a wtedy będzie nie tylko nominacja, a może wreszcie dostaniesz tę cholerną drugą statuetkę, którą powinieneś dostać za rok 2010! Plus może jeszcze zszyjesz pewne złamane serce.
![]()
Aufstehen, Mund abputzen, weitermachen und nach den Sternen greifen!