Adam pisze:Scott to był upały reżyser który sam z własnego widzimisie skoczył na główkę z mostu. I to zostało skomentowane po prostu jako rzecz głupia, bo takową była.
No to teraz szokująca informacja dla Ciebie, że zdrowi psychicznie ludzie bez depresji rzadko skaczą na główkę z mostu. Więc też się nie zasłaniaj cudzą głupotą, bo Scott najwyraźniej miał problemy psychiczne lub osobiste i taki żart jest równie nie na miejscu, jak mój. I nie skomentowałeś tego jako głupiego czynu, tylko pojechaleś przy okazji film jego brata.
Adam pisze:sytuacja z Williamsem już była wyjaśniona, którą chciałeś przekręcić.
Jak chciałem ją przekręcić? Powtórzyłem tylko to, co Ty sam powiedziałeś.
Adam pisze:(stwierdzenie że za przysłowiowe 20 lat ktoś się będzie szykował do trumny a nie do star wars, nie jest specjalnie czymś odkrywczym, zwazywszy na to że ten ktoś ma teraz już po 80tce)
O ile dobrze pamiętam, tekst dotyczył albo najbliższej części SW albo Tintina - trochę bliżej niż 20 lat. Bądź łaskaw i przestań wszystkim wmawiać, że coś przekręcają, skoro robisz to tylko Ty.
Adam pisze:I nie ja wyskoczyłem jak musztarda po obiedzie, bo wcześniej już dwie inne osoby Ci zwróciły uwagę.
Widać nawet nie rozumiesz, co czytasz - wyskoczyłeś jak musztarda po obiedzie, bo dwie osoby zwróciły mi uwagę, a ja dwa razy przeprosiłem i przyznałem, że żart był nie na miejscu. Natomiast Ty przyszedłes i zacząłeś dalej ciągnąć wątek. No i oczywiście Ty sam nie przyznasz, że Twoje żarty są niesmaczne, bo z samobójców można kręcić bekę.
Ponownie apeluję do Marka, żeby to przeniósł (skoro tak bardzo Wawrzyńcowi zależy), żeby nie zaśmiecać tematu Kilara.