Uuuuu... Trochę zakupoholizmem pojechałeś...Bucholc Krok pisze:na ich stronie jestem kilka razy dziennie
Gdzie i jak kupować?
Re: Gdzie i jak kupować?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Raczej sępilizmem.
Częste wizyty nie oznaczają z automatu dużych zakupów. Obniżki z kilkudziesięciu do kilku funtów nie są rzadkością (na dodatek ceny stale fluktuują), a towar w okazyjnej cenie znika błyskawicznie. Nie stać mnie na kupowanie z kilkakrotnym przebiciem. 
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
EMI po 15 zeta wypycha szroty po sklepach, nawet sobie dwie podkładki pod piwo kupiłem

Ta druga płytka to dobra czy faktycznie pod piwo?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ja se Franke zamówiłem no i Milka. Do tego z podobnej obniżkowo promocyji idzie Kapitan Ameryka. 55zł za te trzy płyty to chyba można dać. 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
jeden numer nawiązuje wprost do tytułu i wystarczyKaonashi pisze:Ta druga płytka to dobra czy faktycznie pod piwo?
ps. do listy Ghostka dochodzi jeszcze Anna Karenina, Button, Pokuta, Madagaskar 3
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jest gdzie lista tego?
-
Templar
No właśnie, lista by się przydała. I mają już w stacjonarnych MM/Saturnach/Empikach te ceny? Bo na stronach mają nadal stare, ale tam często wyższe ceny niż w sklepach, no wyjątkiem jest empik.com, tam zazwyczaj taniej
Póki co tylko w Merlinie widziałem, że jest sporo tytułów po 16,99 zł, ale dostawa dopiero po świętach.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
właśnie na Merlinie trzeba znaleźć promocję Universal na stronie głównej muzyki i jest ponad 50 stron listowanych po 30 tytułów, u nich cena 16,99 jak napisał Templar, nic nie wiem o dostawie po świętach, 24-48 godzin głównie
-
Templar
Mają niby wszędzie 24 albo 48h, ale jak wejdziesz na kartę produktu to się pojawia komunikat "Uwaga: Dostawa po 24 grudnia".
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
a widzę, ale skucha, w zeszłym tygodniu było jeszcze od ręki, choć frankenweenie twierdzili, że już nie mają, po czym przysłali bez info 
ale o co afera, co roku robią tą samą promocję na te same oklepane tytuły
ktoś nie ma jeszcze takiego Out Of Africa za 10 zł no bez jaj od 10 lat ta promocja jest a filmówki w niej jest może 2% 
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
-
Templar
Tu są te wszystkie przecenione soundtracki:
http://merlin.pl/teatralna-i-filmowa/br ... 4+TO+17%5D
dałem sortowanie w cenie od 14 do 17 zł i większość z tego co tam pokazuje to te przecenione.
http://merlin.pl/teatralna-i-filmowa/br ... 4+TO+17%5D
dałem sortowanie w cenie od 14 do 17 zł i większość z tego co tam pokazuje to te przecenione.