NAGRODY BRANŻOWE
Re: NAGRODY BRANŻOWE
spoko, i tak sukces że nawet NYSM zostawili w tej liście 114 prac
on już ma oskara po dziadku na półce, więc mu niepotrzebny 

#FUCKVINYL
Indiana Film Journalists Awards
Best Musical Score
1. Hans Zimmer (12 Years a Slave)
2. Hans Zimmer (Rush)
Austin Film Critics Association Awards
Best Score: Arcade Fire, Her
Phoenix Film Critics Society Awards
BEST ORIGINAL SCORE - “Frozen”
St Louis Film Critics Awards
Best Musical Score: Marie Ebbing and Ren Klyce (“Her”)
(runners-up): Steven Price (“Gravity”) and Mark Orton (“Nebraska”)
Chicago Film Critics
Best Original Score
Her
Las Vegas Film Critics Awards
Best Score
Hans Zimmer, “12 Years a Slave”
Trwa ofensywa Her. Dziwne, że filmy z których muzyka najczęściej wygrywa, 12 Years a Slave, Gravity, Inside Llewyn Davis i Her mają na RT powyżej 90%, widać, muzyka z najlepiej ocenianych filmów jest najlepsza
Best Musical Score
1. Hans Zimmer (12 Years a Slave)
2. Hans Zimmer (Rush)
Austin Film Critics Association Awards
Best Score: Arcade Fire, Her
Phoenix Film Critics Society Awards
BEST ORIGINAL SCORE - “Frozen”
St Louis Film Critics Awards
Best Musical Score: Marie Ebbing and Ren Klyce (“Her”)
(runners-up): Steven Price (“Gravity”) and Mark Orton (“Nebraska”)
Chicago Film Critics
Best Original Score
Her
Las Vegas Film Critics Awards
Best Score
Hans Zimmer, “12 Years a Slave”
Trwa ofensywa Her. Dziwne, że filmy z których muzyka najczęściej wygrywa, 12 Years a Slave, Gravity, Inside Llewyn Davis i Her mają na RT powyżej 90%, widać, muzyka z najlepiej ocenianych filmów jest najlepsza

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przecież i tak większość tych krytyków to poza filmem tych soundtracków nie słyszała, więc co się dziwimy. Tu chodzi o filmy, szczególnie w tym roku aż za mocno to widać.Mystery pisze:Trwa ofensywa Her. Dziwne, że filmy z których muzyka najczęściej wygrywa, 12 Years a Slave, Gravity, Inside Llewyn Davis i Her mają na RT powyżej 90%, widać, muzyka z najlepiej ocenianych filmów jest najlepsza
A co do oscarowych piosenek to gdybym ja wybierał to postawiłbym na Lanę Del Rey. Też ze względu, jak ta piosenka współgra z obrazem i właściwie tworzy świat "The Great Gatsby". Ale znając życie to i tak pewnie ją pominą.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
lana nie umie śpiewać więc bali by się blamażu gdyby musiała choć zwrotkę na zywo na scenie zaśpiewać 

#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
rozumiem Hansika, ale żeby się tu BOSKĄ LANĘ obrażało, wstyd Adam, wstyd
znajdę chwilę, wbiję w stosownym temacie foty jej BOSKIEGO BOXU z BOSKIMI FOTOSAMI i BOSKIM WINYLEM BLUE VELVET, akurat kawałek filmowy, się nada 

wiesz ja tam do płyt nic nie mam, ale na zywo to ona spiewać nie umie, oj nie
no ale skoro Madonna na takiej samej sytuacji działa 30 lat, to ta też może 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Lana jest świetna! Szczerze na początku to tylko ten hejt do mnie docierał, przez co z opóźnieniem i przez przypadek natrafiłem na "Video Games" i się zakochałem w tym utworze. W ogóle Lana ma świetne piosenki i prezentuje coś innego, ciekawszego na tle aktualnej muzyki popularnej. I jak najbardziej jej muzyka ma coś filmowego i uważam, że przy następnym Bondzie powinno się wziąć ją pod uwagę.
A co do oscarowych występów to i tak nic nie przebije Beyonce śpiewającej piosenkę z "Z Pana od Muzyki". Moi znajomi z Francji twierdzili, że brzmiało to jak dogorywająca betoniarka, a nie języki francuski.
A co do oscarowych występów to i tak nic nie przebije Beyonce śpiewającej piosenkę z "Z Pana od Muzyki". Moi znajomi z Francji twierdzili, że brzmiało to jak dogorywająca betoniarka, a nie języki francuski.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Słyszałem, że się bardzo mocno poprawiła, akurat.
Nie bardzo wiem gdzie to wkleić, bo w sumie powinienem w wątku każdego z 6 kompozytorów występujących w tym artykule. Niemniej...
The Hollywood Reporter zrobił nam gwiazdkowy prezent i opublikował ścianę tekstu ze swojego noworocznego numeru, a do tego 45 minut wywiadu z sześcioma ważnymi dla mijającego roku kompozytorami. Przy okrągłym stole Hans Zimmer, Thomas Newman, Christophe Beck, Henry Jackman, Steven Price i Alan Silvestri.
Enjoy
http://www.hollywoodreporter.com/news/1 ... ers-666107

The Hollywood Reporter zrobił nam gwiazdkowy prezent i opublikował ścianę tekstu ze swojego noworocznego numeru, a do tego 45 minut wywiadu z sześcioma ważnymi dla mijającego roku kompozytorami. Przy okrągłym stole Hans Zimmer, Thomas Newman, Christophe Beck, Henry Jackman, Steven Price i Alan Silvestri.
Enjoy
http://www.hollywoodreporter.com/news/1 ... ers-666107

Na zdjęciu Hans w roli duszy towarzystwa
A i w wywiadzie wyraźnie się reklamuje
Nie chce mi się tego czytać... 

A i w wywiadzie wyraźnie się reklamuje

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
8 minucie jak Hans powiedział, że czuje się troche winny, a Silvestri złapał go za ramię śmiejąć się '' trochę'' ?
mr. green x 5
mr. green x 5

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Choć za bardzo tego nie rozumie, jak sam twierdzi... i akurat tu mu wierzy. Ta popularność go przerasta i to na wielu poziomach.
Jeszcze tego nie ogarniałem, ale obejrzę.
Jeszcze tego nie ogarniałem, ale obejrzę.