NAGRODY BRANŻOWE
Re: NAGRODY BRANŻOWE
EGR Entertainment Awards 2013:
score roku - Thor 2
reszta wyników tu - http://egrbe.weebly.com/egr-2013-entert ... wards.html

score roku - Thor 2
reszta wyników tu - http://egrbe.weebly.com/egr-2013-entert ... wards.html
NO CD = NO SALE
Europejska Nagroda Filmowa 2013 za score dla Enja za Konesera.. kolejna wygrana z dupy, tylko za nazwisko 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ano rzeczywiście był, chociaż sam Ennio długo w budynku nie gościł i widać było, że nie czuje się dobrze na takich uroczystościach i bankietach.
Oczywiście dla mnie było to jedno z ciekawszych nazwisk tego wieczoru. Niestety ani Keira Knightley ani Jude Law się nie pojawili. Ale za to była Diane Krüger, która zresztą prowadziła całą galę. Naprawdę sprawia wrażenie bardzo sympatycznej osoby i naprawdę jeżeli chodzi o cerę, to można pozazdrościć. Naprawdę z bliska widać, że to nie jest tona makijażu.
Był i Christopher Lambert, który zaskoczył mnie swoim niskim wzrostem i Katherine Deneuve, która wszędzie nam paliła, w miejscach z zakazem palenia, ale nikt nie miał odwagi zwrócić jej uwagi.
W sumie nie wiem ile Ennio był, ale chyba nie zabawił zbyt długo, odebrał nagrodę i chyba szybko wybył.
Oczywiście dla mnie było to jedno z ciekawszych nazwisk tego wieczoru. Niestety ani Keira Knightley ani Jude Law się nie pojawili. Ale za to była Diane Krüger, która zresztą prowadziła całą galę. Naprawdę sprawia wrażenie bardzo sympatycznej osoby i naprawdę jeżeli chodzi o cerę, to można pozazdrościć. Naprawdę z bliska widać, że to nie jest tona makijażu.
Był i Christopher Lambert, który zaskoczył mnie swoim niskim wzrostem i Katherine Deneuve, która wszędzie nam paliła, w miejscach z zakazem palenia, ale nikt nie miał odwagi zwrócić jej uwagi.
W sumie nie wiem ile Ennio był, ale chyba nie zabawił zbyt długo, odebrał nagrodę i chyba szybko wybył.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
W wyścigu po Oscara...
Boston Online Film Critics:
BEST ORIGINAL SCORE:
12 YEARS A SLAVE
Washington DC Film Critics
Christophe Beck (Frozen)
Arcade Fire (Her)
Steven Price (Gravity)
Thomas Newman (Saving Mr. Banks)
Hans Zimmer (12 Years a Slave)
BEST ORIGINAL SCORE:
12 YEARS A SLAVE
Washington DC Film Critics
Christophe Beck (Frozen)
Arcade Fire (Her)
Steven Price (Gravity)
Thomas Newman (Saving Mr. Banks)
Hans Zimmer (12 Years a Slave)
a nie mówiłem
tylko Price i Hans - między nimi się rozstrzygnie batalia - ten z nich którego film dostanie mniej oskarów, dostanie za muze
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=VfTRcpcJP7cMystery pisze:W wyścigu po Oscara...
BEST ORIGINAL SCORE:
12 YEARS A SLAVE
...
uważaj bo przyjdzie Maras i Ci da ostrzezenie za dawanie postów z samym linkiem
tu na forum taka sytuacja jest 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To chyba lepiej, żebym linki wklejał niż pisał, że "pojebało tych krytyków i jury", gdyż wtedy dostanę warna za wulgarny i obraźliwy jeżyk.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Marek może nie.
A w ogóle to nie ograniczałbym walki o nagrody wyłącznie między "Gravity" a "12 Years a Slave". "American Hustle" zapowiada się też być mocnym kandydatem. Zresztą Zimmer musi uważać, aby ten cały jego misterny plan się nie poszedł walić. Dajmy na to, że podstawowe nagrody zdobędzie "American Hustle", albo "Her" i może jeszcze się "The Wolf of Wall Street" Scorsese pojawić i wtedy "12 Years a Slave" dostanie nagrodę pocieszenia np. za muzykę. To by dopiero wtedy się porobiło.
A w ogóle to nie ograniczałbym walki o nagrody wyłącznie między "Gravity" a "12 Years a Slave". "American Hustle" zapowiada się też być mocnym kandydatem. Zresztą Zimmer musi uważać, aby ten cały jego misterny plan się nie poszedł walić. Dajmy na to, że podstawowe nagrody zdobędzie "American Hustle", albo "Her" i może jeszcze się "The Wolf of Wall Street" Scorsese pojawić i wtedy "12 Years a Slave" dostanie nagrodę pocieszenia np. za muzykę. To by dopiero wtedy się porobiło.
-
Templar
A kto według Ciebie bardziej zasługiwał na nagrodę? Serio pytam, bo tak w sumie za bardzo jakoś tej konkurencji w tym roku nie widzęAdam pisze:Europejska Nagroda Filmowa 2013 za score dla Enja za Konesera.. kolejna wygrana z dupy, tylko za nazwisko
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: