BRIAN TYLER - THOR 2: THE DARK WORLD (2013)
Re: BRIAN TYLER - THOR 2: THE DARK WORLD (2013)
Za pozytywne recenzje mu płacą? To tym bardziej źle o nim świadczy 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Dokładnie. Czyli co, moralność nie istnieje, dopóki istnieją pieniądze?
ale jaka moralność? to tylko zwykła praca. Djawadi by Ci kasą sypał to też byś same przyslowiowe maxy dawał i co z tego skoro to tylko subiektywny gust i tyle. tak jest z każdym filmem czy płytą. dlatego recenzje to nie żadna biblia, tylko coś co może a nie musi ukierunkować ludzi w jedną lub w drugą strone. a ludzie mają mózgi własne żeby wiedzieć co jest ok a co nie.. i nikt nie każe nikomu maxować a Schweiger nie robił z tych scorów geniuszy, facet nie zajął się tym zawodem dlatego że potrzebował na bułi ze sklepu, tylko po prostu to była i jest jego pasja. trafiłą mu się taka a nie inna żona, więc trudno żeby nie żył tym, tylko mówił żono robisz gówno. ot to jak z dzieckiem z garbem - moje dziecko, będę je kochał..
#FUCKVINYL
Wszyscy u was w redakcji soundtracksów mają takie podejście do tego tematu? 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Adam przecież recenzował (pozytywnie) score'y, które produkował...
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Płytka doszła. Materiał z jakiego ją zrobiono okej, no ale w końcu tłoczył Universal.
Można się przywalić do jednego zdjęcia z Melekithem na przedostatniej stronie bookleta, gdzie nie wiadomo skąd wzięły się czarne markery. Jedyna lipa.
Jak tam wydanie Intrady, Adam?
Można się przywalić do jednego zdjęcia z Melekithem na przedostatniej stronie bookleta, gdzie nie wiadomo skąd wzięły się czarne markery. Jedyna lipa.
Jak tam wydanie Intrady, Adam?

jeszcze jest w drodze, razem z Days of thunder. jak dojdzie, to dam znać 

#FUCKVINYL
Jak dla mnie jest OK. Tłoczenie USA (Sony)Ghostek pisze:Jak tam wydanie Intrady?

Cztery kartki, jakieś fotosy, pewnie to samo, ale w końcu nie dla samej książeczki się kupuje płytęGhostek pisze:Ale są różnice w booklecie itp? Czy to samo?

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Czyli Intrada zrobiła w ch**a wszystkich, którzy myśleli, że będzie lepiej niż w tym od Hollywood Records, de facto tańszym 

No nie wiem, ja i tak teraz bym kupił IntradęGhostek pisze:Czyli Intrada zrobiła w ch**a wszystkich, którzy myśleli, że będzie lepiej niż w tym od Hollywood Records, de facto tańszym

Oczywiście ekonomiczniej wychodzi wydanie europejskie, ale do europejskich tłoczeń jestem nieco uprzedzony...

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Cokolwiek, ale Universal i Sony raczej chu*ni nie odstawiają. A Thor wydaje się solidny pod tym względem, więc kilka piw jestem do przodu. 

Brainwaves synching in real time to music from Thor 2: The Dark World. Observe how the brain goes from average functioning to high functioning just from listening to music via neurofeedback.
http://www.youtube.com/watch?v=1LsKVir0 ... e=youtu.be
u mnie cały czas jest prawie 90
http://www.youtube.com/watch?v=1LsKVir0 ... e=youtu.be
u mnie cały czas jest prawie 90

#FUCKVINYL
Bardzo fajnie to wypada w filmie - Tyler dał radę. Album oczywiście za długi, sporo niepotrzebnego underscore'u i jednak bliźniaczo podobne do siebie kawałki akcji po jakimś czasie nudzą. Ale generalnie do 4 da się naciągnąć.