Po pierwsze nadzieję, że ktoś tu będzie mnie traktował poważnie, dawno pogrzebałem głęboko w ziemii, na wyspie, której nie znajdziecie na żadnej mapie. A po drugie Thor 2 dostał "4", więc nie wiem o co chodzi?Adam pisze:no i jak Wawrzyniec chce być traktowany poważnie, skoro on TEMU daje tyle samo co chocby Thorowi 2... no ludzie![]()

Nie prawda, zresztą odsyłam do recenzji Broxtona, jakby co. I jak sobie poczytacie recenzje filmowe (nie samej muzyki) to nawet znajdziecie pozytywne wzmianki o muzyce.Adam pisze:gdy cały świat daje jedynki, Wawrzyniec jako jedyny robi z tego dobre płyty. a z dobrych płyt robi miernoty. ot, czysty zabieg pod nabijanie odwiedzin
To chyba oczywiste, merytoryczne i profesjonalne, że jak wystawiłem jakąś ocenę w recenzji, to w samym tekście muszę uzasadnić dlaczego dałem, taką, a nie inną.Koper pisze:Dałem trójkę jakiejś popelinie Jablonskyego i jeszcze go bronię w tekście".

Bardzo zabawne.Mystery pisze:Wyluzujcie, normalnie taki się zrobił szum jakby ktoś pozytywnie ocenił Sinistera![]()

A w ogóle to proszę mnie nie porównywać do jakiś prawicowców, tym bardziej, że to miała być recenzja, która miała właśnie uczyć pewnego zrozumienia i tolerancji. Nie akceptacji, ale przynajmniej próby zrozumienia. Ale i tak pewnie mało kto przeczytał uważnie tekst, tylko spoglądnął na gwiazdki o znajomości filmu nie wspominając.