"Clash of the Titans" - wishful thinking
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja nie wiem czy to jest oryginalna okładka. Znalazłem taką na fanowskiej stronie Zimmera, więc możliwe, że ktoś po prostu taką sam sobie zrobił, tak jak Koper nie raz już tworzył.
A Ciebie Adam zapytałem, dlatego, że to ponoć Ty miałeś się zająć promocją tej płyty, więc spodziewałem się, że tradycyjnie, jak zawsze masz więcej informacji od zwykłych śmiertelnych użytkowników.
A Ciebie Adam zapytałem, dlatego, że to ponoć Ty miałeś się zająć promocją tej płyty, więc spodziewałem się, że tradycyjnie, jak zawsze masz więcej informacji od zwykłych śmiertelnych użytkowników.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W książeczce to będzie na 101%. Zawsze jest w podziękowaniach, tak jak chociażby w "Transformersach". Zresztą nie ma się co dziwić, gdyż Ci kompozytorzy naprawdę mają za co dziękować, więc "Thanks..." czy tym bardziej "Special Thansks" dla Hansa Zimmera są jak najbardziej z ich strony na miejscu.Paweł Stroiński pisze:Zimmer pewnie będzie z tyłu jako produced by. Albo w książeczce.
Przy czym zaznaczam, że to co wkleiłem to nie jest chyba okładka taka jaka naprawdę będzie. Sam nie wiem
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Prawda. Porównajcie "Bone Cages" z Piratów 2 (chyba nawet klip jest w moim temacie, w sumie to dawno tam nie zaglądałem) a następnie odpalcie ze Steamboya Fight in Explosive...Zanelli cholernie rżnie, od siebie samego po innych kolegów.
Inny przykład: "jego szarża" w Ostatnim Samuraju a np. War z Pearl Harbor Jablonsky'ego. Największy kopiuj-wklej ever.
Z tego wynika że Zanelli najczęściej kopiuje właśnie Jablonsky'ego (ironia).
Wiadomo także co Zanelli już zrobi: wielki, 9-minutowy action-cue ataku Krakena.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mam nadzieję, że za bardzo nie zasugeruje się tą mityczną bestią i nie otrzymamy powtórki z rozrywki?Ele pisze:Wiadomo także co Zanelli już zrobi: wielki, 9-minutowy action-cue ataku Krakena.
A już bardziej na poważnie i bez żadnych złośliwości, ale czy tylko ja to zauważyłem, że ze wszystkich chyba członków RCP to właśnie Zanelli, najchętniej i najczęściej informuje co to on za additionala zrobił?
Nie żebym się czegoś doszukiwał, ale np. Trevor Morris, czy też Alli, aż tacy wylewni nie są.