Ja nie mam.Zwycięską ścieżkę to chyba wszyscy mają na półce?![]()
Obcy - najlepsza muzyczna odsłona?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Też mnie to intryguje. Sporo. Ty głosowałeś?To aż 16 osób głosowało? Ciekawe.. Smile
Yep. "The Deluxe Edition"Zwycięską ścieżkę to chyba wszyscy mają na półce?

A ja nie. Zarówno film Scotta jak i Camerona bardzo lubię, oba mają klimat i świetnie się ogląda. Ja nie wiem jak się zdecydować, jeżeli chodzi o film.Ja właśnie akurat z filmem byłem pewniejszy, niż ze scorem.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jak to?bladerunner20 pisze:Ja nie mam.Zwycięską ścieżkę to chyba wszyscy mają na półce?![]()

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No właśnie nie zdążyłem. Zresztą, jak nie ma Herrmanna to ja nie głosuję.Wawrzyniec pisze:Też mnie to intryguje. Sporo. Ty głosowałeś?

Otóż to..Yep. "The Deluxe Edition"![]()

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale Goldsmitha to chyba lubisz, więc mogłeś na niego zagłosować?Bucholc Krok pisze:No właśnie nie zdążyłem. Zresztą, jak nie ma Herrmanna to ja nie głosuję.
Potraktuję to jako pochwałęBucholc Krok pisze:Otóż to..Yep. "The Deluxe Edition"![]()

Marek z należytą sobie klasą i stylem, który tylko on posiada, doskonale i zwięźle podsumował tę ankietę. Fajna była i dziękuję Mystery'emu za nią, gdyż dzięki niej odświeżyłem sobie score Goldenthala i się do niego przekonałemFajna ankieta, nie było żadnego słabego score do wyboru Smile

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mogłem, na innych tak samo. Wybór był zbyt trudny.Wawrzyniec pisze:Ale Goldsmitha to chyba lubisz, więc mogłeś na niego zagłosować?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore