BRIAN TYLER - THOR 2: THE DARK WORLD (2013)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: BRIAN TYLER - THOR 2: THE DARK WORLD (2013)
Skywalker Sound jak już 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
to też chyba nie, bo to nazwa studia tylko? zresztą, whatever. statki brzmią fajnie i tyle 

#FUCKVINYL
Sprawdziłem i Skywalker Sound rzeczywiście odpowiadało za dźwięk przy nowym Thorze.Wawrzyniec pisze:Skywalker Sound jak już
no przecież wyraźnie była mowa w prasówce że 28.10 jest premiera mp3Mystery pisze:Score w mp3 już za 3 dni? Nieźle![]()
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00F ... B00FZTAEPM

#FUCKVINYL
No tak, ale że to już za 3 dni to się zdziwiłem 

cóż, mistrzunio przybywa szybciej niż myślisz i grom Thor'a dosięgnie szybciej niż myslisz

żeby nie było, recki nie wspominają nic o muzie chyba jak na razie

żeby nie było, recki nie wspominają nic o muzie chyba jak na razie

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, to może zasługa tego wyrazistego tematu, jaki Brian na potrzeby tego filmu stworzył.Adam pisze:żeby nie było, recki nie wspominają nic o muzie chyba jak na razie

Najmocniej przepraszam, ale nie mogłem się po prostu powstrzymać.

recki filmów w usa ogólnie rzadko wspominają cokolwiek o muzyce filmowej, więc luz
no i Ty już masz w tym roku najlepszy score Brajana, więc w czym problem 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oj, ja się spotkałem często w amerykańskich reckach z krótkimi notatkami odnośnie muzyki.
To akurat żaden problem, a plus, gdyż dobrej muzyki nigdy za wiele. Szkoda tylko, że w tym roku większość jej znajdziemy przy grach niż filmówce.Adam pisze:no i Ty już masz w tym roku najlepszy score Brajana, więc w czym problem
sprawa dyskusyjna
a teraz budżety gier są porównywalne z hollywood, więc też nie wiem w czm problem
tzn wiem - w tym że scory z gier są głównie tylko w mp3 wydawane

#FUCKVINYL
te farciarze z Tracksound już mają promosa i słuchają od wczoraj - i są ich pierwsze opinie
:
Whoops ... I think I just heard a minor spoiler in the Thor: The Dark World score.
Psssssst. Don't tell anyone, but Brian Tyler's score for Thor is gonna kick your Asgard when you hear it.
He's sort of faithful to Doyle and even Silvestri (in the fanfare) in his own powerful, expansive way. Really like what he's done.
It's def. bigger than Iron Man 3. His Marvel Fanfare is nails.
Brajan like a boss
ciekawie zapowiada się to zdanie o spoilerze - ciekawe o co chodzi 

Whoops ... I think I just heard a minor spoiler in the Thor: The Dark World score.
Psssssst. Don't tell anyone, but Brian Tyler's score for Thor is gonna kick your Asgard when you hear it.
He's sort of faithful to Doyle and even Silvestri (in the fanfare) in his own powerful, expansive way. Really like what he's done.
It's def. bigger than Iron Man 3. His Marvel Fanfare is nails.
Brajan like a boss

#FUCKVINYL
Pewnie o to, że muzyka z trailera jest głównym tematem w Thor 2 stworzonym przez TyleraAdam pisze: Brajan like a bossciekawie zapowiada się to zdanie o spoilerze - ciekawe o co chodzi

nie. w trailerze był Helios Audiomachinów.
#FUCKVINYL