Harry Gregson-Williams
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Harry Gregson-Williams
Ale kawał muzy zagrał, szok normalnie, uszanowanko. Bardziej się spocił chyba przy tej przemowie. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Warsztaty ??
http://www.youtube.com/watch?v=0dUqoyJCUaM
30 minutowy wywiad z HGW
http://www.youtube.com/watch?v=RUGeNBkSJpc
http://www.youtube.com/watch?v=0dUqoyJCUaM
30 minutowy wywiad z HGW
http://www.youtube.com/watch?v=RUGeNBkSJpc
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
W sumie jak tak patrzę to rzadko kiedy kompozytorzy swoich utworów zaglądają w partyturę podczas ich wykonywania.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Pewnie tak im mózg lasuje od gapienia się w te same nuty po raz 1000-ty, że oni już partytury swoich utworów znają na pamięć. 

Fe.
Może to temat Powella?Kaonashi pisze:W sumie jak tak patrzę to rzadko kiedy kompozytorzy swoich utworów zaglądają w partyturę podczas ich wykonywania.

Też o tym pomyślałem

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O już nie jedźcie tak po HGWu. To, że ostatnio miał parę gorszych prac, nie znaczy, że należy z niego robić totalnego debila i nieudacznika muzycznego. Przecież skomponował też parę dobrych i naprawdę dobrych prac, za których przynajmniej ja go cenię, mimo ostatnich niepowodzeń.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
W sumie masz rację, nie taki zły ten HGW, już gdzieś od roku nie mam mu nic do zarzucenia 

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Mystery pisze:W sumie masz rację, nie taki zły ten HGW, już gdzieś od roku nie mam mu nic do zarzucenia

Nie widzę, żadnych wzmianek na forach publicznych o jakimkolwiek planowanym powrocie maestro

''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Bodajże już w marcu premiera Metal Gear Solid V w Japonii i HGW widnieje jako jeden z kompozytorów.
IMDb przy jego nazwisku podaje jeszcze we wrześniu thriller "The Equalizer" z Denzelem, także nie tylko Powell wraca w tym roku do gry
IMDb przy jego nazwisku podaje jeszcze we wrześniu thriller "The Equalizer" z Denzelem, także nie tylko Powell wraca w tym roku do gry

Tak dokładnie to w marcu premiera Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, które będzie prologiem do Metal Gear Solid V: The Phantom Pain i to drugie to tak naprawdę MGS VMystery pisze:Bodajże już w marcu premiera Metal Gear Solid V w Japonii i HGW widnieje jako jeden z kompozytorów.

Ja już przez chwilę nawet zapomniałem kto to ten HGW 

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
nowy score do metal Gear Solid V: to taka solidna, tapetka. Podejrzewam, że HGW nie przyłożył ręki do tej muzyki ponoć za większość scoru odpowiedzialny był niejaki Ludwig Forsell. To przykre, ale generalnie trzeba stwierdzić, że Gregson-Williamsa w muzyce filmowej nie ma już 3 lata
. Ostatnie płytówki to rok 2011 Arthur i Cowboye.
Panowie, trzeba jasno postawić sprawę, może wyrokuje zbyt wcześnie, ale HGW już w filmówce możemy nie zobaczyć, czym to spowodowane być może ?

Panowie, trzeba jasno postawić sprawę, może wyrokuje zbyt wcześnie, ale HGW już w filmówce możemy nie zobaczyć, czym to spowodowane być może ?

''Zabić Strach''
''Zabić Strach''