http://www.youtube.com/watch?v=Lh3TokLzzmw
score wychodzi 22.11, razem z albumem va.
czekamy na film

chyba z knig właśnieAdam pisze:mnie miażdży to logo filmu jakie wymyslili do tej serii (czy to z książek przepisane?)- genialne jest.
Lipna miałem nadzieję, że będzie ta pierwsza z plakatu kinowego.Kaonashi pisze:Okładka to jakaś masakra.
Jeśli będzie przynajmniej na poziomie After Earth to już mogę spać spokojnie. Pierwsze Hunger Games mi się podobało. Tak wiem mam szeroki zakres tolerancji dla HowardaTomek pisze:Howard może tu się "ratować" jedynie w sposób komercyjny (angaż do filmu, który zarobi setki milionów), podobnie jak Shore przy Zmierzchu. Pierwszy score to było bezbarwne odtwórstwo i nie wierzę, by coś miało się zmienić w sequelu.
To aż przykre, że teraz tak nisko trzeba zawieszać poprzeczkę.muaddib_dw pisze:Jeśli będzie przynajmniej na poziomie After Earth to już mogę spać spokojnie.
Niestety czasy Wyatta Earpha i Dinozaura już nie wrócą.Wawrzyniec pisze:To aż przykre, że teraz tak nisko trzeba zawieszać poprzeczkę.muaddib_dw pisze:Jeśli będzie przynajmniej na poziomie After Earth to już mogę spać spokojnie.